CHAMPIONS LEAGUE

Βόγκελ: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Βόγκελ: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Ο κεντρικός μπλοκέρ της γερμανικής Φριντρισχάφεν, Νικ Βόγκελ μίλησε στο Volleyplanet για την αυριανή αναμέτρηση (3/12, 21.00, laola1.tv) κόντρα στον Ολυμπιακό στην ZF Arena.

Ο γνώριμος από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό «γίγαντας» αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη γερμανική ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει με σκαμπανεβάσματα την παρουσία τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Βόγκελ μίλησε στο Volleyplanet για την αυριανή πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Φριντρισχάφεν αφού οι γερμανοί είναι με την… πλάτη στον τοίχο στον όμιλο έπειτα και από την ήττα από την Ποζολγίνιτσα.

«Δεν φοβόμαστε αλλά σεβόμαστε»

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι είναι σπουδαία ομάδα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δε φοβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά τον σεβόμαστε σαν ομάδα. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ για να πάρουμε ένα πολύ κρίσιμο αποτέλεσμα για εμάς», ήταν τα λόγια του «πύργου» της Φριντρισχάφεν.

Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της Φριντρισχάφεν δήλωσε: «Οι φετινοί μας στόχοι στην ομάδα είναι αφενός να διεκδικήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους στη Γερμανία και να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ» ενώ στην ερώτηση αν του αρέσει η ιδέα που θα έρθει και πάλι για τον επαναληπτικό στη χώρα μας, είπε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω τα παλιά μου λημέρια στην Αθήνα».