Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βόλεϊ & χαρά στο 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά

Βόλεϊ & χαρά στο 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει: “350 Αγόρια και Κορίτσια σε δύο ημέρες διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιούργησε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, που ήταν συνδιοργανωτής του Τουρνουά, στο Κλειστό Γυμναστήριο ”Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

ethnikos_tournoua2
Στο τουρνουά, που ήταν μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με μουσική επένδυση από DJ και με χριστουγεννιάτικα γλυκά για τους συμμετέχοντες, έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια από 6 σωματεία που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην περιοχή τα οποία και ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των διοργανωτών. Εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις Αμαζόνες Μαΐστρου έλαβαν μέρος η Νίκη Αλεξ/πολης, ο Φοίνικας Αλεξ/πολης, η Θύελλα Φερών και ο Έβρος Σουφλίου.
Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μεταξύ 12 ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων (που δεν συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα). Τα κύπελλα, μετά από συναρπαστικούς αγώνες, κατέκτησαν ο Εθνικός Αλεξ/πολης για τους παμπαίδες και η Νίκη Αλεξ/πολης για τις παγκορασίδες.
Την Κυριακή 21/12/2014 αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ μεταξύ 52 ομάδων αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού Σχολείου. Ο Εθνικός Αλεξ/πολης ήταν ο νικητής στα αγόρια ενώ το κύπελλο στα κορίτσια, μετά από έντονο συναγωνισμό, κατέκτησαν οι Αμαζόνες Α.Ο. Μαΐστρου.
Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης κ.Μαρίνος Κυριάκος.

ethnikos_tournoua

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ως συνδιοργανωτής, εκτύπωσε τις αφίσες του τουρνουά και αθλοθέτησε τα αναμνηστικά διπλώματα, που δόθηκαν σε όλους αθλητές και όλες τις αθλήτριες.

Την Κυριακή 21/12/2014 στην Αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου ‘’Μ. Παρασκευόπουλος’’, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 4ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης με μία επίκαιρη Ημερίδα, η οποία είχε θέμα ‘’Το γηπεδικό πρόβλημα και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ’’. Την ημερίδα συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης κ.Δημητριάδης Μάκης και εισηγητές ήταν οι : 1. Σεφεριάδης Σάββας, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αλεξ/πολης (η κατάσταση και η προοπτική για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξ/πολης), 2. Κασαμπαλής Θανάσης, Επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (ιστορική αναδρομή στην κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και προτάσεις για το μέλλον), 3. Βουκουρεσλής Μανώλης, Πρόεδρος Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξ/πολης (η ανάγκη για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ στην Αλεξ/πολη) και 4. Μαυρουδής Κλεάνθης, Πολιτικός Μηχανικός, μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης (τεχνική προσέγγιση για μια αυτοδιαχειριζόμενη αθλητική εγκατάσταση)”.