ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Όλο το πατρινό βολεϊ σε ένα τουρνουά

Όλο το πατρινό βολεϊ σε ένα τουρνουά

Μαζική συμμετοχή όλων των ομάδων της Πάτρας είχαμε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο χριστουγεννιάτικο  Τουρνουά Βόλεϊ Ακαδημιών που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Στο τουρνουά, που συμμετείχαν οι ομάδες των Παναχαϊκής Γ.Ε., Α.Ε.Π. Ολυμπιάδας, Ε.Α.Πατρών, Θησέα, Ακαδημιών Πανεπιστημίου Πατρών στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών, έδωσαν το παρόν πάνω από 180 μικρές αθλήτριες και μικροί αθλητές του Βόλεϊ, δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα και την ανάγκη για ανάλογες διοργανώσεις με μαζική συμμετοχή. Οι κατηγορίες των αγώνων ήταν: Προ-μίνι, Μίνι και Προ-αγωνιστικό.

Την οργάνωση ανέλαβε το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και το τουρνουά συντονίστηκε από τον Άρη Αγγελόπουλο, μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου και ομοσπονδιακό προπονητή βόλεϊ και τις προπονήτριες Ελένη Λεγάτου και Λούλα Τριανταφυλλοπούλου.

Πρόκειται για μια αθλητική γιορτινή ημέρα, που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια ανάδειξης του βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή, στις σχολικές ηλικίες, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεγάλη συμμετοχή των ακαδημιών των ομάδων βόλεϊ της Πάτρας, σε μια καταπληκτική αθλητική και γιορτινή ατμόσφαιρα.