Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Βολές» Καλμαζίδη κατά Ανδρέου!

«Βολές» Καλμαζίδη κατά Ανδρέου!

Στον προέδρο του ΤΑΑ , Γιωργο Ανδρέου, έριξε τις ευθύνες για την απομάκρυνση του από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο πρωην τεχνικός του νταμπλούχου δικεφάλου υποστήριξε οτι ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν αυτός που δεν ήθελε την ανανέωση της συνεργασίας τους , τον κατηγόρησε για απλήρωτους μισθούς και υποστήριξε ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Καλμαζίδης

«Δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία, απλά ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία μας. Το γιατί έφυγα δεν είναι ερώτηση που πρέπει να γίνει σε εμένα. Εγώ ήθελα να μείνω. Γράφτηκε στον Τύπο, ότι ζητούσα υπέρογκα ποσά και ήμουν ανένδοτος. Όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Εγώ έφτασα στο σημείο να δεχθώ την αύξηση που μου είχε πει ο πρόεδρος και είχα την διάθεση να μείνω. Πιστεύω ότι το οικονομικό ήταν πρόφαση για να μην συνεχίσω. Αυτό ήθελε ο Ανδρέου.

Νομίζω ότι όσα πετύχαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Η ιστορία θα δείξει αν ήταν σωστή η απόφαση να μην συνεχίσω. Το θέμα είναι ότι εισέπραξα από νωρίς αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο μου. Και αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς συμβαίνει.

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο μου και αυτό εγώ δεν το δέχθηκα. Ήθελαν να παρεμβαίνουν στο έργο μου. Έτσι το νιώθω εγώ. Δεν φεύγω σαν πικραμένος από την ομάδα.

Κρατώ τις καλές στιγμές. Θα ήθελα όμως να ήταν πιο ξεκάθαρος ο Ανδρέου μαζί μου. Και φυσικά περιμένω να εξοφλήσει τα οφειλόμενα ο Ανδρέου. Εμείς γεμίσαμε το Παλατάκι και ο Ανδρέου ακόμη δεν έχει πληρώσει τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου».