Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βολές Ζαλμά κατά ΕΣΑΠ

Βολές Ζαλμά κατά ΕΣΑΠ

Την αντίθεσή του στην λογική της ΕΣΑΠ να επιβάλει πρόστιμα στις ομάδες αν οι προπονητές τους παρουσιαστούν στον πάγκο με… κοστούμι εξέφρασε ο τεχνικός της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός των “κυανολεύκων” στο περιθώριο των δηλώσεων του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε την αντίθεσή του στο να διεξάγονται Δευτέρα τα τηλεοπτικά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ευθείες βολές κατά της διοργανώτριας αρχής εξαπέλυσε ο Νίκος Ζαλμάς λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αιτία του ξεσπάσματος του τεχνικού της Κηφισιάς, οι “αγκυλώσεις” της ΕΣΑΠ που αφορούν την ενδυματολογική εμφάνιση των προπονητών κατά την διάρκεια των αγώνων, αλλά και η επιλογή της Δευτέρας για τα τηλεοπτικά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά τον αγώνα ο Νίκος Ζαλμάς τόνισε «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο συγγνώμη για την εμφάνιση μας στον πάγκο για ακόμα μία φορά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κινδύνευα εγώ και η ομάδα μου να τιμωρηθούμε με χρηματικό πρόστιμο επειδή θα είμασταν καλοντυμένοι στον πάγκο. Αυτή η επιβολή της διοργανώτριας αρχής παραπέμπει σε άλλα χρόνια, όχι τόσο δημοκρατικά. Αυτή η εμφάνιση παραπέμπει σε προπόνηση και δεν συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλήματος. Επίσης δεν βρίσκω καμία σκοπιμότητα να γίνονται τα τηλεοπτικά παιχνίδια τη Δευτέρα. Θεωρώ ότι τα βλέπει ελάχιστον κόσμος. Δεν ξέρω ποιος το επιβάλλει αυτό. Ένα τηλεοπτικό παιχνίδι και μάλιστα τη Δευτέρα»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...