Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Αντιδράσεις και πιθανή αναβολή λόγω της καθυστέρησης της οικονομικής ανάσας από το στοίχημα

Volleyleague: Αντιδράσεις και πιθανή αναβολή λόγω της καθυστέρησης της οικονομικής ανάσας από το στοίχημα

Το πολύπαθο εδώ και χρόνια πρωτάθλημα της Volleyleague συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα, παρόλο που οι ομάδες και αυτό το καλοκαίρι έφτιαξαν ομάδες διαφαίνεται ότι η καθυστέρηση της οικονομική ανάσας από την κυβέρνηση αναμένεται να δημιουργήσει “τρύπα” και στραγγαλισμό στα σωματεία που έχουν βασίσει την επιβίωση των ομάδων τους σε αυτά!

Έτσι, όλα δείχνουν ότι προς αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος Volley League ανδρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρήσει το ποδόσφαιρο από τα υπόλοιπα επαγγελματικά αθλήματα (μπάσκετ και βόλεϊ) σχετικά με τα χρήματα που θα μοιράσει από τα έσοδα του Στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.

Τα ΤΑΑ περίμεναν με αγωνία την ενισχυτική ένεση από την κυβέρνηση, ενώ οι περισσότερες διοικήσεις περίμεναν αυτά τα έσοδα για να καλύψουν “τρύπες” που υπάρχουν από τη σεζόν 2021-22 αλλά και να ενισχύσουν τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν (2022-23).

Την προσεχή Τρίτη 2 Αυγούστου υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ και φυσικά αυτό θα είναι το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις αναμένεται να τεθεί αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει 22 Οκτωβρίου.

Πάντως, δεν θυμόμαστε σεζόν που η… επαγγελματική Λίγκα να ξεκινήσει στην ώρα της και όλα να λειτουργήσουν ρολόι!