Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Ειδικής διαχείρισης το ντέρμπι «αιωνίων» στην Κυψέλη

Volleyleague: Ειδικής διαχείρισης το ντέρμπι «αιωνίων» στην Κυψέλη

Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε από την αρχή δείξει τις διαθέσεις της σε ότι αφορούσε την τιμωρία της αθλητικού δικαστή για μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων που δεν είχαν καμία σχέση με την αναμέτρηση Εθνικός-ΠΑΟ, χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο.

Έτσι στο σημερινό Δ.Σ ο Παναθηναϊκός εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους του αιτήματός του, αλλά και τον κίνδυνο για κάθε ομάδα να τιμωρείται για… επεισόδια που δεν λαμβάνουν χώρα ούτε εντός αλλά ούτε καν στα πέριξ των γηπέδων της έθεσε σε ψηφοφορία η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να διεξαχθεί τουλάχιστον υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Οι ομάδες ενστερνίστηκαν το σοβαρό αυτό ζήτημα, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους συμβεί και συνομολόγησαν ώστε η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί παρουσία κόσμου (ακαδημίες, χορηγοί κ.α). Θυμίζουμε δε ότι και η νομική υπηρεσία της ΕΟΠΕ είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση για το ίδιο ζήτημα στο ΑΣΕΑΔ στην έφεση του Ολυμπιακύ αφού έθετε σε κίνδυνο τις ομάδες-μέλη της Ομοσπονδίας.

Το βέβαιο είναι ότι η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό Α.Ο τον βρίσκει ισχυρό σε διοικητικό επίπεδο, κάτι που σε συνδυασμό με τις ισχυρές διοικήσεις του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ που ανέβηκε φέτος, μόνο καλό μπορούν να κάνουν για το πολύπαθο άθλημα της πετοσφαίρισης.