Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Μεγάλο «ψαλίδι» στο τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ!

Volleyleague: Μεγάλο «ψαλίδι» στο τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ!
Λίγο πριν το πρώτο σερβίς της σεζόν, τα νέα είναι καλά ως προς το ότι η Volleyleague θα έχει τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ και τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά είναι καλά έως χείριστα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο από το περυσινό ζενίθ των 500.000 Ευρώ, πέφτει στο ναδίρ με μείωση ύψους 55%!

Στην ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας με τη Δημόσια Τηλεόραση να διατηρεί τα δικαιώματα του πρωταθλήματος, αλλά να προσγειώνει απότομα την ΕΣΑΠ ως προς τη μείωση του ποσού στο συμβόλαιό των δυο πλευρών.

Και μπορεί τα… μηνύματα μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να είχαν σταλεί αλλά η ψυχρολουσία του στην πρόταση της ΕΡΤ προς την Λίγκα για ποσό της τάξης των 223.000 ευρώ (συν ΦΠΑ) ήταν μεγάλη!

Η μείωση είναι μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποια σωματεία ακόμα και φέτος είχαν βασιστεί στο ποσό του τηλεοπτικού συμβολαίου ως βασικό τους έσοδο ενώ από αυτό το ποσό πρέπει να επιβιώσει και ο ίδιος ο συνεταιρισμός (σ.σ λειτουργικά έξοδα).


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...