Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague των… εξώσεων  

Volleyleague των… εξώσεων   

Ένα ακόμη επεισόδιο που μικραίνει πιο πολύ εξωαγωνιστικά την ΑΕΚ παίχθηκε τις τελευταίες ημέρες όταν η διοίκηση της Ένωσης έχοντας θέσει εκτός ομάδας τους… «ασυνεπείς» Ίλιτς-Δημητρούδη και Οικονόμου φρόντισε να τους… «πετάξει» στον δρόμο ζητώντας από το ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν να αφήσουν τα δωμάτιά τους.

Η χρονιά στην ΑΕΚ ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, ωστόσο γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν απίστευτο εφιάλτη για παίκτες, προπονητές και κόσμο…

Ένας εφιάλτης που παρά τις προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει και εξακολουθεί να βασανίζει κόσμο και παίκτες μέχρι και σήμερα.

Ίλιτς, Δημητρούδης και Οικονόμου παρά το γεγονός πως παρέμειναν στην ομάδα και έβαλαν «πλάτη» στα δύσκολα όταν αυτή διαλύθηκε με τις αποδεσμεύσεις των Πέτρογλου, Κατσανεβάκη και εν συνεχεία με τις αποχωρήσεις των Κρίνιτς, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Μπουρκόφσκι, στο τέλος του πρωταθλήματος χαρακτηρίστηκαν «ασυνεπείς» γιατί τόλμησαν να ζητήσουν να πληρωθούν….

Οι τρεις παίκτες παραμένοντας για αρκετούς μήνες απλήρωτοι και παρά τις προσπάθειές τους να πάρουν χρήματα δεν κατέβηκαν στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης στέλνοντας εξώδικο διαμαρτυρίας στην διοίκηση.

Η απάντηση της διοίκησης ήταν να τους θέσει εκτός ομάδας  (χωρίς να τους αποδέσμευσε γιατί θα έπρεπε να τους πληρώσει) και με ανακοίνωση που εξέδωσε τους χαρακτήρισε «ασυνεπείς».

Ωστόσο μια σχεδόν εβδομάδα μετά φρόντισε να τους ζητήσει να απολογηθούν εγγράφως και την ίδια ώρα να τους «πετάξει» και εκτός ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν –προφανώς – για να γλυτώσει το μηνιάτικο του Απριλίου…

Αυτά σε μια ομάδα που «παλεύει» το Σάββατο για την παραμονή της σε μια Volleyleague που κατά τα άλλα θέλει να γίνει επαγγελματική με ίδρυση ΤΑΑ…

Στα αξιοπερίεργα της όλης υπόθεση βέβαια είναι πως την διαχείριση και εποπτεία του γνωστού στην οικογένεια του βόλεϊ ξενοδοχείου που έμεναν μέχρι πρότινος οι παίκτες της ΑΕΚ, την έχει ο πρόεδρος της Volleyleague.

Είναι τουλάχιστον άκομψο για τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να μιλά για επαγγελματικό βόλεϊ όταν γνωρίζει από πρώτο χέρι το πώς αντιμετωπίζονται οι αθλητές από τις ομάδες.