Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Βόμβα» με Διώτη το Αιγάλεω

«Βόμβα» με Διώτη το Αιγάλεω

Σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε το Αιγάλεω καθώς η διοίκηση του City ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία του με την διεθνή ακραία Γιώτα Διώτη που θα ενισχύσει την ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στη Volleyleague.

Τις βάσεις για μια απόλυτα ανταγωνιστική ομάδα βάζει το Αιγάλεω ενόψει της ιστορικής του παρουσίας στη Volleyleague γυναικών. Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παντελής Βλάχος έπειτα από συντονισμένες κινήσεις συμφώνησε με την Διώτη που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Η έλευση της Διώτη στην ομάδα των Δυτικών προαστίων δίνει την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται στην κατηγορία και την ενισχύει σημαντικά σε υποδοχή και επίθεση.

Η διεθνή ακραίας που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, Σαντορίνη, Vasas, Lugano και Tfoc  στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Αιγάλεω τόνισε «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που η νέα σεζόν θα με βρει στο Αιγάλεω, μια νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία που θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της και να χτίσει μια ομάδα για να υπάρξει συνέχεια και στο μέλλον! Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βάλω το λιθαράκι μου σ’ αυτή την προσπάθεια και να καταφέρουμε μαζί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, γιατί με την πρόταση τους μου έδειξαν πόσο ήθελαν να με εντάξουν στο σύνολο της ομάδας και πόσο πιστεύουν σ’ εμένα! Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε!».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ

Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με την αθλήτρια Παναγιώτα Διώτη.

Η Παναγιώτα την περασμένη σεζόν  αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό, Tfoc (Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Volley Lugano (Ελβετία), ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών.

Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.