ΔΙΕΘΝΗ

Μία… Χατζηευστρατιάδου δεν έφερε την άνοιξη στην ΜΤΚ

Μία… Χατζηευστρατιάδου δεν έφερε την άνοιξη στην ΜΤΚ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η ομάδα της Βουδαπέστης στο ουγγρικό πρωτάθλημα γυναικών, καθώς η παρέα της Ελληνίδας άσου, “πλήρωσε” τις πολλές και σημαντικές απουσίες της κόντρα στη γηπεδούχο Βάσας, γνωρίζοντας βαριά ήττα.

Η 22χρονη πρώην κεντρική του Αίαντα Ευόσμου, ήταν η μοναδική που διεσώθη από το “ναυάγιο” των φιλοξενούμενων, αλλά το καλό της παιχνίδι δεν έφτανε, καθώς δεν είχε καμία βοήθεια από τις συμπαίκτριές της. Με τις τραυματίες Hajek-Nagy, Kis Rebeka, Lilla Kovács και Doroti Takács να φιγουράρουν στο απουσιολόγιο του Γκαμπορ Τοθ, η ΜΤΚ “πνίγηκε” στο άγχος, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και τελικά  αποδείχθηκε “εύκολη λεία” για την δευτεραθλήτρια Ουγγαρίας και πρώην ομάδα της Έλενας Κουντουρά.

mtk_xatziefstratiadou

Έτσι η Βάσας, στο πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κερδίζοντας την αποδεκατισμένη αντίπαλό τους με 3-0 (25-13, 25-12, 25-13) σετ, έχοντας τοπ σκόρερ του αγώνα με 11 πόντους την Μπόντοβικς, καθώς για την ΜΤΚ η Χατζηευστρατιάδου (Νο 1 στις φωτό) με 5 πόντους, ήταν δεύτερη σκόρερ της ομάδας της, πίσω από την Γκοντό που είχε έναν παραπάνω (6π).

mtk_xatziefstratiadou 2

Χαρακτηριστικές εξάλλου ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων, Τοθ Γκαμπόρ που τόνισε ότι «το παιχνίδι που κάναμε σήμερα είναι απαράδεκτο. Δεν δυσκολέψαμε την Βάσας, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, κάτι που είναι ακατανόητο για μένα».