ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βουλκίδης : «Μπορούμε το βήμα μπροστά»

Βουλκίδης : «Μπορούμε το βήμα μπροστά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες προετοιμασίας στην Κάρυστο αλλά και αισιόδοξος ότι η Εθνική ανδρών μπορεί να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης προς τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε ο Θοδωρής Βουλκίδης…

Ο Θοδωρής Βουλκίδης αποτελεί ένα από τα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ όπου ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος  έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουν στην προετοιμασία της «κυανόλευκης» και να δείξουν πως μπορεί να υπολογίζει στο μέλλον.

Ο νεαρός κεντρικός του Παμβοχαϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την προετοιμασία της Εθνικής και τον στόχο που έχει το καλοκαίρι.

Ο 22χρονος διεθνής αναφερόμενος στις συνθήκες προετοιμασίας στην Εύβοια δήλωσε «Όλα είναι ιδανικά μέχρι στιγμής. Ο Δήμος Καρύστου και ο κόσμος της περιοχής μας έχει αγκαλιάσει, το γήπεδο είναι κατάλληλο για την προετοιμασία που θέλει ο προπονητής να κάνουμε, το γυμναστήριο είναι δίπλα μας και μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια αυτές τις δύο εβδομάδες».

Όσον αφορά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού ο κεντρικός της Εθνικής μας υπογράμμισε «Η Εθνική κάνει φέτος νέα προσπάθεια. Όλοι μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να γίνει το βήμα μπροστά. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

https://www.youtube.com/watch?v=o3XLCsfF1mE