Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βραδιά αστέρων

Βραδιά αστέρων

Για 13η συνεχόμενη χρονιά η Nova και η Forthnet πραγματοποίησαν την απονομή των Επάθλων Novasports βραβεύοντας τον κορυφαίο αθλητή και αθλήτρια στο βόλεϊ, καθώς και τους Rookies στην Α1 ανδρών –γυναικών…

Σε μια ζεστή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Γκάζι παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, η Nova έδωσε συνέχεια στις απονομές και τα αθλητικά βραβεία χαρίζοντας σε όλους μια όμορφη βραδιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία και για το ελληνικό βόλεϊ.

Εκτός από τον Υπουργό Αθλητισμού το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιάννης Στουραϊτης, ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης και πολλοί ακόμη παράγοντες του αθλήματος..

ΜVP του περσινού πρωταθλήματος στους άνδρες αναδείχθηκε ο Σέρβος ακραίος Νικολά Μιγιαϊλοβιτς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ στις γυναίκες αναδείχτηκε η Εύα Χαντάβα των Βριλησσίων. Τόσο ο Μιγιαϊλοβιτς, όσο και η Χαντάβα δεν ήταν στην εκδήλωση, όμως μίλησαν μέσω Skype στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Από εκεί και μετά στις κατηγορία Rookie  of the year,  Δημήτρης Χατζόπουλος που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κέρδισε το βραβείο στην Α1 των ανδρών, ενώ στις γυναίκες καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ψηφίστηκε η Αλεξάνδρα Ψωμά του Μαρκόπουλου.

Από το βήμα της εκδήλωσης, η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, κα Κατερίνα Κασκανιώτη αναφερόμενη στο θεσμό σχολίασε:

«Η σημερινή βραδιά αποτελεί την έμπρακτη στήριξη της Forthnet και των καναλιών Novasports στα δύο αυτά αθλήματα, που παρά τις δυσκολίες των καιρών εξακολουθούν να μας  κάνουν  ιδιαίτερα περήφανους με διεθνείς επιτυχίες, τόσο  σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Στηρίζουμε με συνέπεια αυτό το θεσμό διότι η προβολή, η αναγνώριση και η βράβευση των αθλητών είναι ο δικός μας τρόπος συμβολής στην ανάπτυξη των  δύο ελληνικών αθλημάτων».

Τέλος, η  κα. Κασκανιώτη, υποσχέθηκε τη συνέχιση της στήριξης λέγοντας: «Με μεγάλη χαρά, βλέπουμε όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να αποκαλούν και να θεωρούν το Έπαθλο Novasports ως «κίνητρο». Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω, ότι οι προσπάθειές τους και οι διακρίσεις τους, αποτελούν το δικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο και να τους στηρίζουμε. Πιστεύουμε στον ελληνικό αθλητισμό και επενδύουμε σε αυτόν».

Παράλληλα στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε από τη Novasports ο ΑΟ Θήρας για την πολύ καλή δουλειά που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια που τον έφερε στην  Α1 των γυναικών.

Ξεχωριστή στιγμή στην όλη εκδήλωση η παρουσία της μικρής Κικής από την Σαντορίνη που δήλωσε θαυμάστρια της Ψωμά και ήρθε από τις Κυκλάδες για να δει την νεαρή διεθνή μας ακραία…. Μάλιστα η μικρή, που αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας της Σαντορίνης, δέχθηκε από την αθλήτρια του Μαρκόπουλου μια φανέλα της Εθνικής μας που φρόντισε να την φορέσει αμέσως ευχόμενη κάποια μέρα να καταφέρει αν παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.