Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βραδιά φιλικού στου Ρέντη

Βραδιά φιλικού στου Ρέντη

Η Τετάρτη (29/10) μπορεί να ήταν ημέρα αγωνιστικής δράσης για την Α1 των γυναικών, ωστόσο Ολυμπιακός και Κηφισιά είπαν να δώσουν ένα ακόμη φιλικό στο κλειστό του Ρέντη.

Την ώρα που οι γυναίκες του Ολυμπιακού τελείωναν το παιχνίδι τους με τον Ηρακλή, στο γήπεδο την σκυτάλη έπαιρνε η ανδρική ομάδα που ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει μια άλλη «κυανόλευκη», αυτήν της Κηφισιάς.

Καζάζης και Αρσενιάδης φρόντισαν να κρατήσουν τους παίκτες τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς και για μια ακόμη φορά να χαρούν μεταξύ τους ένα φιλικό παιχνίδι.

Από πλευράς Κηφισιάς δεν αγωνίστηκε ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς που είδε τον αγώνα από την εξέδρα και ο Νίκος Παπαγγελόπουλος, ενώ από τον Ολυμπιακό εκτός έμειναν οι Γιούρισιτς, Προύσαλης και Χριστοφιδέλης.

Στα θετικά για τον Δημήτρη Καζάζη η κατάσταση του Νίκου Σμαραγδή ο οποίος αγωνίστηκε στα δύο τελευταία σετ του αγώνα, καθώς και στο extra και έδειξε πως είναι έτοιμος για να προσφέρει κανονικά πλέον τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 κατακτώντας τα σετ με 25-19,26-24 και 25- 19, ενώ παίχθηκε και τέταρτο σετ όπου το κατέκτησαν εκ νέου οι “ερυθρόλευκοι” με 20-18.