Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βράβευση με δάκρυα για Παπάζογλου

Βράβευση με δάκρυα για Παπάζογλου

Ο Γιώργος Παπάζογλου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της φετινής κλήρωσης της Volleyleague, ο οποίος όμως εκτός από το βραβείο που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, αντίκρισε και την πρώτη κίτρινη κάρτα της καριέρας του. Όχι όμως από διαιτητή αλλά από τους δύο υιούς του!!!

Μπορεί το αντίο του Γιώργου Παπάζογλου από την ενεργό δράση να ήταν μια δύσκολη απόφαση και ο διεθνής Εβρίτης κεντρικός να έζησε έντονες στιγμές στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο αυτό που έζησε κατά την εκδήλωση της ΕΣΑΠ στο Γκολφ της Γλυφάδας ήταν κάτι το μοναδικό.

Η βράβευσή του από τον Παντελή Ταρνατόρο ήταν μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη για τον Γιώργος Παπάζογλου που επί σειρά ετών τίμησε με την παρουσία του τα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Παπάζογλου παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Κατάφερα αυτό που αγαπώ να το κάνω επάγγελμα. Έζησα μεγάλες και ωραίες στιγμές».

Αυτό όμως που δεν περίμενε ο Θρακιώτης κεντρικός ήταν το μήνυμα από τους δύο γιούς του από την Αλεξανδρούπολη.

Ο Γιώργος Παπάζογλου λίγο μετά την βράβευσή του είδε με υπερηφάνεια αλλά και… βουρκωμένα μάτια τα δύο του παιδιά να του αφιερώνουν την αγάπη τους μέσα από ένα μοναδικό βίντεο…

Μάλιστα οι Παπάζογλου junior έκαναν τον… μπαμπά τους να δακρύσει για τα καλά όταν του έβγαλαν την μοναδική κίτρινη κάρτα στην καριέρα του συνοδευόμενη από την λέξη «σ΄αγαπώ» και την υπόσχεση πως γρήγορα πως η φανέλα με τον Νο 8 και το όνομα του θα συνεχίσει την πορεία του στα γήπεδα.

kliros-papazogloy-kitrini