ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι βραβεύσεις στις κυρίες του φιλέ!

Οι βραβεύσεις στις κυρίες του φιλέ!

Άγκι Μπάμπουλη, Ήρα Φεντότοβα, Έφη Σφυρή, Μαρία και Νίκη Γκαραγκούνη αλλά και η Φίφη Σαπαρέφσκα ήταν οι κυρίες που τιμήθηκαν από το ΣΕΠΠΕ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο φιλέ και ένα κοινό χαρακτηριστικό στην καριέρα τους!

Μπάμπουλη: «Το ωραιότερο δώρο»

Η βοηθός προπονητή του Γιώργου Ρούση στον Παναθηναϊκό Άγκι Μπάμπουλη ήταν φανερά συγκινημένη για την τιμητική βράβευση: «Αυτά ήταν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μας. Για μένα είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου που ήταν χτες». Μια ξεχωριστή αθλήτρια με ήθος που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, από τον Πανελλήνιο αλλά και ως λίμπερο στον Παναθηναϊκό, η Μπάμπουλη μίλησε και για το μέλλον, αφού έρχεται σε καθημερινή επαφή με νέα κορίτσια: «Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά υπάρχουν και έρχονται από πίσω πολλά νέα παιδιά».

Φεντότοβα η «Ρεθυμνιώτισσα»

Άλλο ένα αστέρι των ελληνικών γηπέδων, η Ήρα Φεντότοβα που από το 1996 βρίσκεται στη χώρα μας και νιώθει… Ελληνίδα, βραβεύθηκε και κέρδισε το χειροκρότημα: «Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας τόσα χρόνια. Έχω περάσει και περνάω υπέροχα και το Ρέθυμνο έχει ξεχωριστή θέση για εμένα. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στα παιδιά των ακαδημιών, αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον».

Σαπαρέφσκα: «Η καλύτερη στιγμή μου ο Παναθηναϊκός»

Τελευταία χρονιά είναι αυτή που διανύουμε για την «έφηβη» κεντρικό του ΟΠΕΡ, Φίφη Σαπαρέφσκα που τιμήθηκε από το ΣΕΠΠΕ ενώ δήλωσε: «Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου ήταν ο Παναθηναϊκός». Η Φίφη αποκάλυψε επίσης ότι «ο Σούλης Τουρσούγκας ήταν από τους προπονητές που ξεχωρίζει αφού έβγαζε το 100% των αθλητριών μέσα στον αγώνα».

Οικογενειακή υπόθεση!

Νίκη και Μαρία Γκαραγκούνη αφού είδαν το βίντεο-αφιέρωμα από την παρουσία τους στα ελληνικά γήπεδα παρέλαβαν το βραβείο τους ευχαριστώντας το ΣΕΠΠΕ για τη μεγάλη τιμή ενώ σε μια πολύ όμορφη στιγμή, στη σκηνή ανέβηκε και ο προπονητής και σύζυγος της Μαρίας, Δημήτρης Μπαχράμης με το γιο τους Αλέξανδρο και η βράβευση έγινε οικογενειακή υπόθεση!

Σφυρή: «Χαρά μου η εξέλιξη των ερασιτεχνών»

«Η προπονητική είναι δύσκολη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που είχα και ιδιαίτερα τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς, την Καρολίνα Μπαρζούκα και τον Τάκη Φλώρο, που μου άλλαξαν τεχνικές και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Εγώ ασχολούμαι περισσότερο με την προπονητική στους ερασιτέχνες αθλητές. Αυτό μου δίνει χαρά και στόχο να έρχονται όλο και περισσότεροι να ασχολούνται με το άθλημα».

«Πράσινη» συνιστώσα

Για τους λάτρεις των… χαρακτηριστικών, πάντως, οι κυρίες που τιμήθηκαν έχουν μια κοινή συνιστώσα στην καριέρα τους αφού είτε ασχολήθηκαν με τη σάλα είτε τις κέρδισε η άμμος είτε τώρα η προπονητική, όλες ήταν αθλήτριες που κάποια στιγμή πέρασαν από τον Παναθηναϊκό.