Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βραβείο προσφοράς στο Σταθοκωστόπουλο

Βραβείο προσφοράς στο Σταθοκωστόπουλο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός βράβευσε κορυφαίες ομάδες και αθλητές, έκοψε την τούρτα γενεθλίων των 107 ετών αλλά και την πρωτοχρονιάτικη πίτα με το βόλεϊ να έχει την τιμητική του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος που μπορεί να έχει αποχωρήσει από τα βολεϊκά δρώμενα σε διοικητικό επίπεδο αλλά είναι στέκεται πάντα αρωγός του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Μάνος Λαδουκάκης ενώ είναι ο κ.Σταθοκωστόπουλος δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Συγκινούμαι όταν βλέπω όλο τον Παναθηναϊκό μαζί! Είναι ένα επίτευγμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να βοηθάω στα μέτρα του δυνατού».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ακρωτήρι-Dream City (πρώην Baraonda) και εκεί ο κ. Σταθοκωστόπουλος ήταν από νωρίς, συνομίλησε με όλους αλλά το… τραπέζι που τον κέρδισε δεν ήταν άλλο από αυτό της ομάδας του βόλεϊ ανδρών Ανδρεόπουλος, Πανταλέων, Πολυχρονιάδης, Στιβαχτής, Μπέλος και τα υπόλοιπα παιδιά μαζί με την τριμελή του ΤΑΑ! Πάντα εκεί… πάντα δίπλα στη μεγάλη του αδυναμία: το ανδρικό βόλεϊ!