Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βραζιλιάνος «εκτελεστής» και Παναγιωτάρας (fotos)

Βραζιλιάνος «εκτελεστής» και Παναγιωτάρας (fotos)

Στον θηριώδη (2.08μ) Κάγιο Άλβες Φάμπιο Ρόχα της São José Vôlei εμπιστεύεται τελικά,  τα “κλειδιά” της φετινής του επίθεσης ο Παμβοχαϊκός, που βρίσκεται επίσης μία ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Παναγιωταρά από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μετά λοιπόν τον Παναθηναϊκό και η ομάδα της Βόχας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet, θα έχει Βραζιλιάνο “μπόμπερ”, καθώς την τελευταία στιγμή ο “Κάγιο” προτιμήθηκε από τον Κουβανό άσο, πού επίσης είχε ξεχωρίσει η διοίκηση της ομάδας. Στην επιλογή του Βραζιλιάνου διαγώνιου έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι συστάσεις που συνοδεύουν τον χαρισματικό επιθετικά παίκτη, όπως και το γεγονός ότι πέρυσι αναδείχθηκε 15ος καλύτεροςεπιθετικός στην Βραζιλία.

kaio_fabio_alves_rocha 2.

Με θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες της “σελεσάο”, ο γίγαντας από τη Φορμόζα της επαρχίας του Γκοϊάς, έχει αγωνιστεί σε πολλές καλές ομάδες της χώρας του, με τις Minas Tênis Clube, Ulbra και Cimed/SKY να ξεχωρίζουν ενώ την περίοδο 2013-2014 βγήκε για πρώτη φορά έξω από τη χώρα του, για να παίξει με τα χρώματα της Αl Shamal στο Κατάρ. Στην τροπαιοθήκη του έχει συνολικά 8 τίτλους σε 4 διαφορετικά πρωταθλήματα Νομών της Βραζιλίας.

kaio_fabio_rochas

Μέσα στο γήπεδο, εκτός από τη δύναμη και την μαχητικότητά του, ξεχωρίζει για την αυτοπεποίθησή του, η οποία εν πολλοίς πηγάζει από τη γενικότερη στάση ζωής που συνοψίζεται στο motto του “Nunca desista de seus sonhos” (σ.σ Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρα σου ), ενώ αγαπημένη του κινηματογραφική ταινία είναι “Ο Μονομάχος”.

Εκτός γηπέδων όμως, είναι άλλος άνθρωπος, αφού παρά το μπόι των 208 εκατοστών και τα 113 κιλά του, είναι ένας ήσυχος τύπος που λατρεύει τη φύση, έχει ως αγαπημένο χόμπι το ψάρεμα και συνάμα όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, αν δεν ήταν αθλητής, θα ήταν αγρότης.

Παράλληλα με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο, ο Παμβοχαϊκός “κλείνει” και τον 23χρονο ακραίο του Κόροιβου Αμαλιάδας, Φώτη Παναγιωτάρα (1.95μ), ενώ μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να φτάσει σε συμφωνία και με τον πρώην λίμπερο του Φοίνικα Σύρου, Νικήτα Ευφραιμίδη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν φέτος θα κάνει… σκάντζα με τον Δημήτρη Ζήση, που προβάρει ήδη την “πειρατική” στολή, καθώς δεν τελεσφόρησε η αρχική συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα, όπως είχε γράψει το Volleyplanet!

panagiotaras_fotis

Έτσι μετά τους Δημητριάδη, Ωρολογά, Πελεκούδα, Βαντόρν η ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου είναι πλέον στην αναζήστηση ενός ακόμη ξένου ακραίου και ενδεχομένως ενός ακόμη αθλητή.