DARK ROOM

Βρήκαν… συμπαίκτρια και «γούρι» στη Yamamay (fot-vid)

Βρήκαν… συμπαίκτρια και «γούρι» στη Yamamay (fot-vid)

Λίγο πριν αρχίσει η νέα σεζόν της Ιταλικής Serie A οι κοπέλες της Unet Yamamay βρήκαν το νέο τους «γούρι» για διάκριση στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γάτας, που έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο Busto Arsizio και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των «πεταλούδων».

gata_busto 2

Το γλυκύτατο τετράποδο που έχει κάνει «κατάληψη» της ιταλικής έδρας, είναι ηλικίας 5 ή 6 μηνών και αποτελει πλέον το νέο μέλος της οικογένειας της Unet Yamamay. Οι αθλήτριες, αν και είναι ξετρελαμένες με τη νέα τους… «συμπαίκτρια», δημοσιεύουν συνέχεια φωτογραφίες της γατούλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να την αναγνωρίσει το αφεντικό της και να επιστρέψει «σπίτι»  της, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

gata 2

Μάλιστα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν, απολαμβάνουν τεράστια δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο που κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου λένε πως «θα επισκιάσει τις αστέρες της ομάδας».

Ωστόσο στην Yamamai θεωρούν ότι η εμφάνιση του τετράποδου, που έχει προσαρμοστεί στην προετοιμασία και τρέχει παιχνιδιάρικα από σημείο σε σημείο του γηπέδου, μόνο τυχαία δεν είναι και ελπίζουν να τους φέρει επιτυχία κατά τη διάρκεια της σεζόν.            

Δείτε στο σχετικό video τη γάτα που έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο Busto Arsizio