ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βρήκε το… δρόμο του το τουρνουά Mini Street Volley στην Πάτρα

Βρήκε το… δρόμο του το τουρνουά Mini Street Volley στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mini STREET VOLLEY στην Πάτρα, που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και των Σωματείων της περιοχής.

Με την συμμετοχή πάνω των 500 παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες των ομάδων της Πάτρας, του Αιγίου και της Κ. Αχαΐας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου δίνοντας χρώμα, νεανικά χαμόγελα και πολύ ενθουσιασμό σε μια γιορτή του Βόλεϊ στο κέντρο της Πόλης.

Οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την Στοματική Υγιεινή, από τον παιδοδοντιατρό κ. Φουσέκη Ηλία, για την Διατροφή από τον κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο κ. ΒΑΛΟΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και για την ανακύκλωση από τον Γραμματέα του ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ» κ. ΤΑΣΟ ΝΙΚΟΛΑΔΑΚΗ, με τις παράλληλες δράσεις που τελικά πραγματοποιήθηκαν.

Ωστόσο οι διοργανωτές ζητούν συγνώμη από τους άλλους φορείς που δεν ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις, λόγο της αντικειμενικής αδυναμίας προσέλευσης παιδιών των Γυμνασίων, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν εξετάσεις σε Γυμνάσιο και ξένες γλώσσες.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ’ μέρους το Δήμου Πατρέων ο κ. Πετρόπουλος Τάκης, Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για τον Αθλητισμό, καθώς επίσης παραβρέθηκε ο κ. Μαρλαφέκας Πλάτων, πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της εταιρείας ΛΟΥΞ, η οποία ήταν και ο Μεγάλος χορηγός του τουρνουά.

Στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες προσφέρθηκαν νερά και Μπανάνες και σαν Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, τους φορείς των παράλληλων ενημερωτικών δράσεων, του συντελεστές (Προπονητές, γονείς και εθελοντές) για την τελική επιτυχία και προπάντων, τους Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες για την συνδρομή τους στη διοργάνωση.

Επόμενο ραντεβού για την Πάτρα και το διήμερο grass-volley το Φθινόπωρο στο Νότιο Πάρκο και με τα Δημοτικά σχολεία, με μεγαλύτερη Εμπειρία, Ενθουσιασμό και Δράση.