Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βρήκε παίκτες ψάχνει γήπεδο

Βρήκε παίκτες ψάχνει γήπεδο

Στην ΑΕΚ μπορεί να αποκτήθηκαν παίκτες που θα δώσουν μια ανάσα στην ομάδα, ωστόσο αυτό που προβληματίζει πλέον όσους ασχολούνται ακόμη με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ είναι το γηπεδικό καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν νέα έδρα…

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παμβοχαϊκό στην Γλυφάδα ήταν και το τελευταίο των «κιτρινόμαυρων» στο  συγκεκριμένο γήπεδο. Η Ένωση φεύγει από την Γλυφάδα και πλέον αναζητείται νέα έδρα που θα είναι πιο φιλόξενη και «ζεστή» από ότι η προηγούμενη και σαφώς ποιο οικονομική λύση.

Μάλιστα στα υποψήφια γήπεδα που κοιτά η ΑΕΚ είναι το κλειστό της Ριζούπολης όπου έχει έδρα ο Απόλλωνας Σμύρνης, αλλά και το κλειστό του Σπόρτινγκ στα Πατήσια.

Παράλληλα στο αγωνιστικό κομάτι ο Πλάμεν Κριστόφ ξεκίνησε κάποιες προπονήσεις της ομάδας στο Ζηρίνειο έχοντας στην διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Αλεξίου (διαγώνιος-ακραίος) και Χατζόπουλο (κεντρικός) που επέστρεψαν στην ΑΕΚ, τους Δανιά (πασαδόρος) και Χριστοφίδη (κεντρικός) που αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αμαρουσίου που αποσύρθηκε από την Α2 και τον Μηχαίλογλου (λίμπερο) από τον Κύζικο Νέας Περάμου.