ΔΙΕΘΝΗ

Wonder Woman του φιλέ η Ραβά

Wonder Woman του φιλέ η Ραβά

Η γαλλική ομοσπονδία βόλεϊ αποφάσισε ένα πρωτότυπο τρόπο για να τιμήσει την αρχηγό των Καννών, Βικτώρια Ραβά.

Η πανέμορφη κεντρική, που οι φίλοι του βόλεϊ σε όλο τον κόσμο θαύμασαν τόσο στο φιλέ, όσο και στις σελίδες των σέξι ημερολόγιων των Καννών, φιγουράρει στην επίσημη αφίσα-κόμικ της πρεμιέρας του γαλλικού Όπεν Γυναικών (24-25 Οκτωβρίου), ως άλλη… Wonder Woman, στην τελευταία της χρονιά στα γήπεδα.

Κάθε χρόνο, η Ligue Nationale de Volley διοργανώνει με την ευκαιρία του ανοίγματος της αυλαίας του πρωταθλήματος, το Open Feminin, όπου και οι 12 ομάδες της Λίγκας παίζουν τους αγώνες της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο. Για δεύτερη φορά λοιπόν στην 8ετή ζωή της… Ημέρας της Γυναίκας του γαλλικού πρωταθλήματος, οι κορυφαίες αθλήτριες έδωσαν ραντεβού στην επαρχία της Λορένης και συγκεκριμένα στο Saint Die des Vosges, ένα γνωστό θέρετρο όπου συχνά φιλοξενείται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των “τρικολόρ”.

Η επιλογή λοιπόν της συγκεκριμένης ηρωίδας των κόμικ της Marvel για την Ραβά είναι πολύ εύστοχη, αφού στα 38 της χρόνια η καταγόμενη από τη Γεωργία άσος, πέρα από τις δεκάδες ατομικές διακρίσεις που έχει κερδίσει, έχει καταφέρει να γράψει ένα βιβλίο, να είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς ρεστοράν και να κοσμεί με συνολικά 39 βαρύτιμες «κούπες» την τροπαιοθήκη της.

Pas mal…που θα’ λεγαν κι οι συμπατριώτες της θρυλικής άσου!