Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξαφνική παραίτηση Βουκουρεσλή στον Εθνικό

Ξαφνική παραίτηση Βουκουρεσλή στον Εθνικό

Σε  διοικητικές και οικονομικές περιπέτειες, αναμένεται να μπει άμεσα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός, Μανώλη Βουκουρεσλή να παραιτηθεί από την ηγεσία του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί το Ράδιο Maximum, ο Μανωλης Βουκουρεσλής υπέβαλε την παραίτησή του στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, χωρίς ακόμα αυτή να έχει γίνει δεκτή και χωρίς να αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανακαλέσει.

Ο Βουκουρεσλής είχε θεωρητικά άλλον έναν χρόνο θητεία στην ηγεσία του συλλόγου, καθώς εκλογές για τον Ερασιτέχνη πρόκειται κανονικά να διεξαχθούν τον Μάιο του 2016.

Όπως επίσης σχολιάζει το thrakisports, η θέση του εδώ και αρκετές εβδομάδες ήταν επισφαλής, λόγω σοβαρών παραλείψεων κατά την διάρκεια της θητείας του, με τις οποίες δεν αποκλείεται μάλιστα να ασχοληθεί στο προσεχές μέλλον και η δικαιοσύνη.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση είναι ένα «πυροτέχνημα» προκειμένου κάποιοι τοπικοί επιχειρηματίες και κυρίως ο «μέγας χορηγός» της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, να ασχοληθούν με τα κοινά της ομάδας και να ξεπεραστεί το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Η παρούσα συγκυρία, με τις πολιτικές εξελίξεις και τις κλειστές τράπεζες θεωρείται απίθανο να βοηθήσει στην εξεύρεση ουσιαστική λύση ενώ πολλά μέλη του συλλόγου υποστηρίζουν ότι ουσιαστικά επιχειρεί «απόδραση» ώστε να μην χρεωθεί τις αρνητικές εξελίξεις που έρχονται.