Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξαγοραράκη: «Πάση θυσία νίκη με Φιλαθλητικό»

Ξαγοραράκη: «Πάση θυσία νίκη με Φιλαθλητικό»

Επιστροφή στις νίκες, θέλει ο ΟΠΕΡ κόντρα στο νεοφώτιστο Φιλαθλητικό Λάρισας την Κυριακή(16.00) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου μετά την ήττα με 3-0 από τον Άρη.

Μια από τις έμπειρες παίκτριες της ομάδας και πρωταγωνίστρια σε πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας της στην Α1, η πανέμορφη Βαρβάρα Ξαγοραράκη, δήλωσε στην «Κρητική Επιθεώρηση» για το ματς και την μέχρι τώρα πορεία του ΟΠΕΡ:

«Έχουμε ολοκληρώσει ήδη το 1/4 των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας, ενώ περάσαμε θεωρώ με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε.

Είμαι ευχαριστημένη από την πορεία της ομάδας μου έως τώρα. Έχουμε μαζέψει 5 βαθμούς και τώρα με αντίπαλο τον Λαρισαϊκό έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι από τα σημαντικά ματς για εμάς. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών και να κάνουμε σημαντικό «βήμα» για τον στόχο της παραμονής».

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια τους την Κυριακή σε αυτό το πολύ σπουδαίο ματς: «Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους του Ρέθυμνου να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια».