Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξανά στο γήπεδο

Ξανά στο γήπεδο

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες του Πανναξιακού για την ευρωπαϊκή του νίκη, οι «κυανόλευκες» των Κυκλάδων ξαναμπαίνουν στο γήπεδο, καθώς την Παρασκευή υποδέχονται τον Ηρακλή στο εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής…

Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς λίγες ώρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Νοσατέλ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Challenge Cup, υποδέχεται τον ουραγό Ηρακλή με τον Σέρβο τεχνικό να μην αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «εύκολο παιχνίδι».

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και μόνο με την απόδοση σου μπορείς να το κάνεις να φαίνεται εύκολο. Παίζουμε δύο μέρες μετά το ματς με την Νοσατέλ, αλλά έχουμε αφήσει πίσω την Ευρώπη και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα πάρουμε τους βρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην κορυφή», είπε ο Σέρβος τεχνικός ο οποίος με εξαίρεση την Λαδένη έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του.

Αντιθέτως ο Γιάννης Ορφανός δεν υπολογίζει στις Παλτιμσιζόγλου, Δαμιανίδου οι οποίες έμειναν Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Πάντεβα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

«Η Νάξος είναι μια ομάδα άλλου επιπέδου και παρά τη φυσιολογική της κούραση είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις δύο εβδομάδας και θέλουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο γήπεδο για το που βρισκόμαστε, αλλά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε ο τεχνικός των «κυανόλευκων».