ΔΙΕΘΝΗ

Ξανά στο Κατάρ ο Σαβάνι

Ξανά στο Κατάρ ο Σαβάνι

Αντίπαλος του «δικού μας» Ζένια Γκόρτσανιουκ θα είναι ο διεθνής Ιταλός άσος, Κριστιάν Σαβάνι, που μετά το επιτυχημένο πέρασμα από το πρωτάθλημα της Κίνας, αποφάσισε να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα του Κατάρ.

Ο Ιταλός ακραίος, που με τα “χρώματα” της Σαγκάης, στη δεύτερη θητεία στην Κίνα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της εγχώριας Λίγκας φιλοδοξεί ότι θα συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο της διάκρισης και με τη φάνελα της πρώην του ομάδας στο Κατάρ, την πρωτοπόρο Αλ Ραγιάν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ντόχα. Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νέα επαγγελματική συνεργασία και περιμένω να ζήσω πολύ έντονες εβδομάδες. Θέλω να επαναλάβω τα όσα θετικά πέτυχα στην Κίνα και στην Al Rayyan “έγραψε ο Σαβάνι στην προσωπική του ιστοσελίδα, για τη νέα του ομάδα όπου θα τεθεί υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του τεχνικού, Ντανιέλε Μπανιόλι.

Έτσι λοιπόν ακόμη ένας αστέρας διεθνούς φήμης, μετά τους Μπίλινγκς, Πάμπελ, Μάγιο, Μέσαρος κ.α κοσμεί το πρωτάθλημα του Κόλπου, όπου η Αλ Σάντ του Γκόρτσανιουκ, μετά τη διακοπή ενός μήνα, γνώρισε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Qatar SC.