Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξαναγιόρτασε την άνοδο η Θέτιδα

Ξαναγιόρτασε την άνοδο η Θέτιδα

Στην σκιά της αποχώρησης της εμβληματικής αρχηγού Ελένης Φραγκιαδάκη από την ενεργό δράση, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη  στον Volleyplanet και τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη θέση στο ειδικό τουρνουά των Τρικάλων, η Θέτιδα γιόρτασε και πάλι την ιστορική άνοδο της για πρώτη φορά στην Α1.

Την εκδήλωση στο κλειστό της Βούλας που γέμισε απο κόσμο, άνοιξε ο πρόεδρος της Θέτιδας, Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και έδωσε το στίγμα για την επόμενη σεζόν που θα βρει το σύλλογο  στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι χορηγοί του γυναικείου τμήματος: Πέτρος Λυμπέρης – Χριστίνα Λυμπέρη (Κλινική Κασταλία), Αφοι Στεργίου (Σπύρος Στεργίου), My Gym (Αιμίλιος Δημητρίου), Cake (Χριστόφορος Μαυρόπουλος), Αθανάσιος Μαρτίνος, Ιωάννης Τολιόπουλος , Άρης Χαραλαμπάκης.

Ειδικές τιμητικές βραβεύσεις έγιναν στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κο Ιωάννη Αγαλιώτη.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων, σειρά πήρε η απονομή της κούπας του πρωταθλήματος της Α2 ‘οπου μέσα σε αποθέωση η διεθνή ακραία, Ελένη Φραγκιαδάκη, σήκωσε ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο. Στη συνέχεια ακολούθησε απονομή διπλωμάτων σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της ομάδας της Βούλας.

Η όμορφη γιορτή, έκλεισε  με τουρνουά Μίνι βόλεϊ απο κορίτσια απο τις  ακαδημίες της Θέτιδας και της Ευρυάλης.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...