Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χαντάβα: «Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, ήμασταν ΟΜΑΔΑ»

Χαντάβα: «Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, ήμασταν ΟΜΑΔΑ»
Ο Παναθηναϊκός με μια απολογητική ανακοίνωση αποχαιρέτησε την Εύα Χαντάβα ενώ η μέχρι πρότινος αρχηγός των “πρασίνων”ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την ομάδα στην επιστροφή της στην κορυφή και κυρίως στις συμπαίκτριές της που ήταν πραγματική ομάδα και ανταπεξήλθαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Πλέον, μένει να μάθουμε τον επόμενο σταθμός της καριέρας της, όπου προτεραιότητά της είναι το εξωτερικό αν και τις τελευταίες ώρες η φημολογία είναι έντονη ότι η ΑΕΚ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο!
Αναλυτική η διεθνής ακραία σημείωσε: 
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα του Panathinaikos γι’αυτά τα τελευταία 2 χρόνια!
Μετά από συνάντηση μου με τους ανθρώπους της διοίκησης αποφάσισα να μη συνεχίσω για τη νέα σεζόν στην ομάδα αφού τα θέλω του προπονητή δε συμπίπτουν με τους δικούς μου στόχους!
Σίγουρα όμως και από τη μεριά του Παναθηναϊκού και από τη δική μου η πόρτα παραμένει ανοιχτή για το μέλλον.
Ήταν τεράστια τιμή και περηφάνεια για εμένα να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας! Μετά από 11 χρόνια επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στη φυσική του θέση και κερδίσαμε και το Κύπελο και το Πρωτάθλημα.
Φεύγοντας με αυτή την ανάμνηση από την ομάδα μόνο χαμόγελα κ ανακούφιση πάντα θα έχω γι’αυτό που καταφέραμε, όσα χρόνια και αν περάσουν!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από αυτή τη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς! Όλους τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και μας έδωσαν όμορφες και μοναδικές στιγμές!
Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω μία μία τις συμπαίκτριες μου, γιατί αν δεν ήμασταν ΟΜΑΔΑ δε θα καταφέρναμε τίποτα! Σας αγαπώ όλες ..
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία για την επόμενη σεζόν , είμαι σίγουρη πως ο ουρανός δεν έχει όρια!
Τιμή μου”
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας με την Εύα Χαντάβα από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και της εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική της καριέρα.
Η Εύα Χαντάβα κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων στο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στον Σύλλογο και βοήθησε από την πλευρά της ώστε να φτάσει και πάλι ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Στα  δυο χρόνια παρουσίας της  τίμησε στο έπακρον τη φανέλα με το τριφύλλι και αναδείχθηκε δίκαια αρχηγός της ομάδας
Η διοίκηση του Συλλόγου τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπο της αθλήτριας ανεξάρτητα με το ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τη δεδομένη χρονική στιγμή.Ούτως η άλλως στις δύο συναντήσεις που έγιναν το κλίμα ήταν άριστο και φιλικό και διατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και η σημερινή διακοπή θα είναι ένα διάλειμμα.Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν Εύα…”