ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαντάβα: «Κάναμε την υπέρβαση, αλλά η νίκη δεν ήρθε…»

Χαντάβα: «Κάναμε την υπέρβαση, αλλά η νίκη δεν ήρθε…»

Το καλύτερο παιχνίδι όλης της φετινής χρονιάς, ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΑΟ Θήρας, έμελλε να είναι και το τελευταίο της σεζόν για την διεθνή ακραία του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα, που μιλώντας μετά το ματς στο Volleyplanet εξέφρασε μεταξύ άλλων την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό των «πράσινων».

Με δύο Κύπελλα στην τροπαιοθήκη της, αυτό του 2011 με τον Ολυμπιακό στη Σάμο, όπου αναδείχθηκε και MVP, αλλά και εκείνο του 2016 στη Ρουμανία με την Ταργκοβίστε,  η αρχηγός του «τριφυλλιού», παρά την ηγετική της εμφάνιση στον χθεσινό ημιτελικό, δεν κατάφερε να συνδυάσει τον τίτλο της τοπ σκόρερ με νίκη-πρόκριση της ομάδας της. «Είμαι πολύ απογοητευμένη με το αποτέλεσμα, όχι όμως και με την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά και σε κάποια σημεία υπερβήκαμε τον εαυτό μας. Στο 11-8 όμως του 5ου σετ έπρεπε να υπάρχει αντίδραση και να μην επιτρέψουμε στην ομάδα της Σαντορίνης να κάνει το σερί που έκανε…» υποστήριξε στο Volleyplanet η 30χρονη διεθνής άσος από τα Γρεβενά.

Αναφερόμενη στον επικείμενο τελικό ΠΑΟΚ-ΑΟ Θήρας η αθλήτρια που πέρυσι πανηγύρισε τον τίτλο της Α2 Γυναικών και την ιστορική άνοδο του «Δικέφαλου του Βορρά» στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ γυναικών η Χαντάβα δήλωσε στο Volleyplanet πως «και οι δύο φιναλίστ είναι πάρα πολύ καλές ομάδες και είμαι βέβαιη ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».