ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαντάβα: «Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε»

Χαντάβα: «Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε»

Τη δήλωση της ημέρας έκανε η Εύα Χαντάβα, λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας της επί του Ολυμπιακού, δήλωση που δεν ήταν βολεϊκή αλλά ήταν άκρως αγωνιστική προς όλες τις γυναίκες που πλέον έχουν φωνή, δεν φοβούνται και μιλάνε…

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα ξεκίνησε αρχικά με ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες, επαφορμής των περιστατικών βίας που πληθαίνουν τον τελευταία καιρό: «Αρχικά θέλω να πω ένα μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε» και συνέχισε: «Όταν κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Μέτρησε η ψυχή και αυτός που το ήθελε παραπάνω. Καταθέσαμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Δε θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις αλλά πάμε για την πρώτη θέση πλέον. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά ματς. Από εκεί και πέρα είμαστε πολύ δεμένη ως ομάδα».

Οικονόμου: “Σεμνά και ταπεινά για να φτάσουμε στους στόχους”

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και αυτό κάνει μια μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά αλλά εμείς καλύτερα. Αυτή είναι σημαντική νίκη γιατί αλλάζει το στάτους. Ο Παναθηναϊκός έχει φτιαχτεί για πρωταθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά για να φτάσουμε στους στόχους μας. Δεν ήμασταν στο level που ήθελα στο μπλοκ άμυνα στο 1ο σετ. Αυτό το κάναμε στο 4ο και 5ο σετ. Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις αλλά τα κερδίζεις».
Παρίζι: “Να μας γίνει μάθημα”
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έδειξαν ότι το πίστευαν περισσότερο και νίκησαν. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Σε κάποιες στιγμές δείξαμε, ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να τελειώσουμε το ματς. Παίξαμε πέντε σετ και δεχθήκαμε 21 μπλοκ. Αυτό συνέβη, κατά τη γνώμη μου, γιατί σε κάποιες στιγμές χάσαμε τη συγκέντρωση και το καθαρό μας μυαλό. Παλέψαμε, αλλά έπρεπε ακόμη περισσότερο. Λυπάμαι για την ήττα, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ και, πραγματικά, παίξαμε καλό βόλεϊ σε πολλά σημεία και είχαμε την ευκαιρία και τις πιθανότητες να το κερδίσουμε το ματς αυτό. Ωστόσο, πρέπει να παίζουμε καλά ως το τέλος, να μην σταματάμε. Είναι ώρα να δούμε τι έφταιξε στον αγωνιστικό χώρο. Είδα καλά πράγματα, αλλά είδα και πράγματα που δεν ήταν καλά. Το ματς αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα».