ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χατζηευστρατιάδου: «Σκυλιάσαμε και τώρα πάμε να το… σηκώσουμε»!

Χατζηευστρατιάδου: «Σκυλιάσαμε και τώρα πάμε να το… σηκώσουμε»!

Για το πείσμα του ΑΟ Θήρας στην πρόκριση αλλά και την πίστη για την κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε στο Vollleyplanet, λίγα λεπτά μετά από τον συγκλονιστικό ημιτελικό του Αγίου Θωμά με τον Παναθηναϊκό η διεθνής κεντρική της νησιώτικης ομάδας, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Η Χατζηευστρατιάδου, που με τα σερβίς της στη «ρουλέτα» του 5ου σετ έδωσε στην ομάδα της Σαντορίνης το σύνθημα για την επική ανατροπή, τόνισε πως «είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό και από το πρώτο σερβίς, δουλέψαμε για να βγάλουμε όλα αυτά που έπρεπε στο γήπεδο. Αν και προηγηθήκαμε, δεν υποτιμήσαμε στιγμή τον αντίπαλο, ακόμη και όταν από τα μισά του 2ου σετ μέχρι το 4ο πάθαμε «μπλακ άουτ». Από κεί και πέρα «σκυλιάσαμε», βάλαμε τα δυνατά μας για να επιστρέψουμε στο ματς και όπως είχαμε υποσχεθεί η μία κοπέλα στην άλλη, καταφέραμε να φτάσουμε στην υπέρβαση και να πάρουμε στα χέρια μας το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό.

Η 26χρονη μπλοκέρ του ΑΟ Θήρας, που όταν πανδημία έβαλε”λουκέτο” στη Volleyleague, είχε προτάσεις για να αγωνιστεί στις Λίγκες Γερμανίας και Γαλλίας, αλλά η διοίκηση ρίσκαρε να κρατήσει την ίδια αλλά και άλλες συμπαίκτριές της  στη Σαντορίνη, μιλώντας για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στο Volleyplanet πως θέλει πάση θυσία το Κύπελλο, για να «διασκεδάσει» σε ένα βαθμό τις αλγεινές εντυπώσεις της φετινής σεζόν. «Πλέον χωρίς να υποτιμάμε κανέναν, πάμε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ για να το… σηκώσουμε! Για μας, το φετινό τρόπαιο έχει μεγαλύτερη σημασία, αφού μετά από όλα αυτά που ζήσαμε φέτος ως αθλήτριες, θα είναι ο μοναδικός τίτλος σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς σταματήσαμε και ξεκινήσαμε ξανά 2 φορές το πρωτάθλημα».