A2

Ξεχωρίζει το Αιγάλεω-Θέτιδα

Ξεχωρίζει το Αιγάλεω-Θέτιδα

Δράση έχουμε μόνο στον 1ο και 2ο υποόμιλο του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών αφού στο Β1 και Β2 έχουμε αναβολή της 17ης αγωνιστικής και μεταφορά την επόμενη εβδομάδα 28-29/2 αν και εφόσον διεξαχθούν την Τετάρτη εξ΄ αναβολής αγώνες που θα κρίνουν τις πρώτες τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Στον Α1 υποόμιλο ξεχωρίζει η Κυριακάτικη αναμέτρηση του Αιγάλεω με τη Θέτιδα. Το «Σίτι» που παλεύει όλα τα παιχνίδια στην έδρα του με τη συμπαράσταση των οπαδών του θέλει να διακόψει το νικηφόρο σερί της ομάδας της Βούλας που έχει 7 /8 νίκες (5 στην Α2 +2 κυπέλλου-ήττα απο Ολυμπιακό).

Οι έμπειρες φιλοξενούμενες είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους διαφορά από το πέμπτο Αιγάλεω και με τον αέρα του φαβορί θέλουν ένα ακόμη τρίποντο για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρώτη δυάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Επίσης στο Αιγάλεω υπάρχει πολύ καλό κλίμα μετά την κατάκτηση του φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ με τα περισσότερα κορίτσια να αποτελούν τον βασικό κορμό του «Σίτι». Σε αγώνα κυπέλλου στις 6/12 η Θέτιδα είχε περάσει από το Αιγάλεω με το εμφατικό 1-3.

Ο πρωτοπόρος Ηλυσιακός δοκιμάζεται στο Ζηρίνειο με τον απρόβλεπτο Ηρακλή Κηφισιάς ενώ η νεοφώτιστη Αγ. Παρασκευή που μάχεται για την παραμονή της υποδέχεται τον πολύ δυνατό εκτός έδρας ΖΑΟΝ.

Στον Α2 όμιλο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της δεύτερης Πετρούπολης στο Χαλάνδρι και της τρίτης με ένα βαθμό διαφορά Κορίνθου η οποία υποδέχεται τον Θρίαμβο. Μόνο οι δυο πρώτοι της βαθμολογίας Α1-Α2 θα έχουν δικαίωμα πρόκρισης στα πλέι οφ ανόδου για την Α1 γυναικών.

 Το πρόγραμμα των δυο υποομίλων

Α2 Γυναικών – Α’ όμιλος – 1ος υποόμιλος – 14η αγωνιστική
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο 15.30: ΓΣΚ Ηρακλής – Ηλυσιακός, Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Λιδωρικιώτη

Αγ. Παρασκευής 19.00: ΑΕ Αγ. Παρασκευής – ΖΑΟΝ, Διαιτητές: Διαμάντης, Μαυρικίδου

Αλίμου 20.00: ΑΠΣ Αλίμου – ΑΣΣ Αναγέννηση, Διαιτητές: Τοψιδέλης, Λιάκου

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω – ΑΣΠ Θέτις, Διαιτητές: Χαμπιλού, Παγκοζίδης

Α2 Γυναικών – Α’ όμιλος – 2ος υποόμιλος – 16η αγωνιστική
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Παραλίας 18.00: Μεσσηνιακός – ΑΓΟ Ευρυάλης, Διαιτητές: Χανδρινός, Τσουμελέας

5ο Γυμν. Ν. Ιωνίας 19.00: ΑΣΠ Ίωνες – ΑΣ Ιωνικός, Διαιτητές: Βελώνης, Τριανταφυλλόπουλος

Ν. Πέρκιζας 20.00: ΓΣ Χαλανδρίου – ΓΣ Πετρούπολης, Διαιτητές: Μαριδάκης, Τουμπανάκης

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Καλαμάτας 18.00: ΑΟ Ακρίτας – ΑΟ Παλλήνη, Διαιτητές: Χανδρινός, Χριστοδουλόπουλος

Κορίνθου 18.00: ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΟ Θρίαμβος, Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Γεμενής

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...