Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον Χ. Θέο η Αδαμοπούλου

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον Χ. Θέο η Αδαμοπούλου

Η ακραία του Α.Ο. Θήρας Χριστίνα Αδαμοπούλου πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του Metropolitan Hospital, στο Παλαιό Φάληρο, όπου υποβλήθηκε με επιτυχία από τον ορθοπεδικό χειρουργό, Χρήστο Θέο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης ευχαρίστησε το γιατρό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην 22χρονη αθλήτρια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

Η Χριστίνα Αδαμοπούλου χειρουργήθηκε με επιτυχία το πρωί της Τετάρτης στο Metropolitan Hospital, μετά από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στον τελευταίο πόντο του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Την αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας χειρούργησε ο ορθοπεδικός χειρουργός, Χρήστος Θέος και η επέμβαση της Αδαμοπούλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η 22χρονη ακραία μας, που πλέον αναρρώνει, αναμένεται το επόμενο διάστημα να αρχίσει την αποθεραπεία της, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο υγιής και δυνατή στα γήπεδα.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκφράζει δημόσια θερμές ευχαριστίες στον γιατρό μας κ. Θέο και το επιτελείο του για την επιτυχημένη επέμβαση της αθλήτριάς μας και εύχεται ολόψυχα στη Χριστίνα ταχεία ανάρρωση και υγιή επάνοδο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.