Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Ζηρίνειο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Ζηρίνειο
Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση και την Κυριακή (8/2, 17.00) θα έχουν το δικό τους βαθμολογικό ξεκαθάρισμα στο πλαίσιο της 15η αγωνιστική.

Με στόχο να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα στα βόρεια προάστια, η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη που λόγω της τελικής φάσης του Λιγκ Καπ επιστρέφει μετά από δεκαπέντε μέρες σε αγωνιστική δράση, θέλει τη νίκη. Ο κεντρικός της Κηφισιάς και πρώην του Φοίνικα, Δημήτρης Σουλτανόπουλος ανέφερε: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Φοίνικας έχει ενιχυθεί σημαντικά αλλά κι εμείς έχουμε τα όπλα μας. Θα είναι μία μάχη που θα κριθεί σε λεπτομέριες. Θελουμε τη νίκη όπως και όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Αν νικήσουμε θα εξασφαλίσουμε πλεονέκτημα για την 4αδα. Επιπλέον θα έχουμε και το αβαντάζ σε ισοβαθμία με τον Φοίνικα. Τεσσερις ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για να μπουν στην 4αδα».

Ο ενισχυμένος Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες -έμεινε μετά το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό- με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη (διάστρεμμα). Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός των νησιωτών, Νίκος Σμαραγδής ανέφερε: «Είμαι στην ομάδα σχεδόν μία εβδομάδα και μέρα με τη μέρα διαπιστώνω πως ο Φοίνικας έχει και ποιότητα και βάθος ως ομάδα. Με την έλευση και του Μιγιαήλοβιτς υπάρχουν πιο πολλές λύσεις κι αυτό γεμίζει την ομάδα αυτοπεποίθηση. Ο αγώνας με την Κηφισιά είναι πολύ κρίσιμος για την είσοδο στην 4αδα που είναι ο μεγάλος στόχος και των δύο ομάδων. Η Κηφισιά έχει εξαιρετικό σύνολο και δεν είναι τυχαίο πως είναι αήττητη στην έδρα της. Είμαι επαγγελματίας και θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο για να πετύχει ο Φοίνικας το στόχο για την 4αδα».