A2

Ξεκινά η προετοιμασία του Ε.Ο.Σ  

Ξεκινά η προετοιμασία του Ε.Ο.Σ  

Για τη Δευτέρα (24/8) είναι προγραμματισμένη η έναρξη προετοιμασίας του ΕΟ Σταυρούπολης για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (Β όμιλο – 2ο υποόμιλο).

Ο προπονητής κ. Ακριτίδης και ο γυμναστής κ. Τσακογιάννης έδωσαν το πρώτο ραντεβού της χρονιάς για την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19.30 στο ΠΕΑΚ Σταυρούπολης.

Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι αθλήτριες: Άγγου Ιωάννα, Μήτσανη Ιωάννα, Ελευθεριάδου Μόνικα, Σταφυλίδου Χρύσα, Δημητριάδου Χρύσα, Παπουλίδου Κική, Σαββαόγλου Χρυσάνθη, Παπαβασιλείου Κατερίνα, Βοζίκη Βάσω, Γεωργιάδου Έλσα, Σαχπαζίδου Ρόζα.

Παράλληλα,ανανέωσαν οι Μπούκα Χριστίνα (υποσχετική από Ηρακλή Ιωαννίνων) και Ζηνωνίδου Μένια (υποσχετική από Γ.Σ Κοζάνης). Αποκτήθηκαν οι Αρμουτάκη Μιχαέλα (υποσχετική από Άθλεση Ηρακλείου),Παλτιμσίζογλου Μαρία (αποδέσμευση από Γ.Σ Ηρακλής) Μακροπούλου Αθανασία (αποδέσμευση από Παναθλητικό Συκεών) ενώ παραχωρήθηκαν με υποσχετική μεταγραφή οι αθλήτριες Γεωργιάδου Ευδοξία στον Αίαντα Ευόσμου και Γιαννακίδου Έυη στον ΠΑΟΚ.

Τέλος μετά από 5ετή αποχή επέστρεψε στην ενεργό δράση η Σαββίνα Σταφυλίδου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...