CHAMPIONS LEAGUE

Ξεκίνημα από Ουγγαρία για ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα από Ουγγαρία για ΠΑΟΚ

Η Καζιντσμπαρτσικα από την Ουγγαρία είναι η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πορεία του προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Το ταξίδι προς τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ ξεκινά από την Ουγγαρία κόντρα στην Καζιντσμπαρτσικα που αποτελεί την αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στην Φάση των 16, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση θα κονταροχτυπηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Σασταμάλα (Φινλανδία)-IBBSK Κωνσταντινούπολης (Τουρκία).

Το έργο του ΠΑΟΚ έπειτα από τις αλλαγές που έγιναν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να δυκολεύει, ωστόσο η Καζιντσμπαρτσικα δεν είναι η ομάδα που μπορεί να ανησυχήσει τους Θεσσαλονικούς τουλάχιστον στην πρώτη φάση.

Ωστόσο στη συνέχεια ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά θα κοντραριστεί με την Σάσταμαλα από την Φίνλανδία ή την Μπουγιούκσεχίρ από την Τουρκία.

Δυνατές ομάδες όπου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δείξει σοβαρός προκειμένου να φθάσει μέχρι τους Ομίλους της διοργάνωσης που είναι και το μεγάλο στοίχημα για την φετινή σεζόν για τους Θεσσαλονικιούς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Φάση των 16

1.Τερουέλ (Ισπανία)- Λίντεμανς Άαλστ (Βέλγιο)

2.Μπέργκεν (Νορβηγία)-Σομόν (Γαλλία)

3.Μπρίτσκο (Βοσνία)- Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς (Βουλγαρία)

4.Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)- Βοϊβοντίνα (Σερβία)

5.Καζιντσμπαρτσικα (Ουγγαρία)-ΠΑΟΚ

6.Σασταμάλα (Φινλανδία)-IBBSK Κωνσταντινούπολης (Τουρκία)

7.Σολιγκιόρσκ (Λευκορωσία)-Γιουνάιτεντ Βόλεϊ Φρανκφούρτης (Γερμανία)

8. Χρόνιγκεν (Ολλανδία)-Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)

Φάση των 8

9.Νικητής 1-Νικητής 2

10.Νικητής 3-Νικητής 4

11.Νικητής 5-Νικητής6

12.Νικητής 7-Νικητής 8

Φάση των 4

Νικητής 9-Νικητής 10

Νικητής 11-Νικητής 12