CEV CUP

Ξεκίνημα από την Ουγγαρία

Ξεκίνημα από την Ουγγαρία

Nα ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές του Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας θέλει ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία που φιλοξενείται από την Λιναμάρ (19:00) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των 32.

Να πάρει τη νίκη και να μετατρέψει τον επαναληπτικό του Ρέντη σε τυπική διαδικασία θέλει στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια Λιναμάρ.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α1 οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται στην πόλη Μπεκεσκάμπα της Ουγγαρίας προκειμένου να δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας και απέναντι στην Λιναμάρ να διεκδικήσουν το εισιτήριο προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς “πονοκεφαλιάζει” για την κατάσταση τόσο της Γκαμπριέλας Τσβετάνοβα, όσο και της Κατερίνας Γιώτας καθώς αμφότερες αισθάνονται ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην περίπτωση που δεν καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν, την θέση τους στο βασικό σχήμα αναμένετε να πάρουν η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Η Λιναμάρ ουσιαστικά παραμένει μια άγνωστη αλλά πάντα υπολογίσιμη ομάδα για τον Ολυμπιακό αφού αν και πρωταθλήτρια Ουγγαρίας τα τελευταία δύο χρόνια σε επίπεδο Ευρώπης πραγματοποιεί φέτος με πολλά όνειρα το ντεμπούτο της.