Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνημα με στόχο την 4αδα για Άθλο Ορεστιάδας

Ξεκίνημα με στόχο την 4αδα για Άθλο Ορεστιάδας

Με υψηλούς στόχους που φθάνουν 4άδα, καλή ψυχολογία και πολλά χαμόγελα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άθλος Ορεστιάδας, που φέτος αναμέται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…

Στο πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς τόσο η διοίκηση, σο και ο Κριστιάν Τσιτιγκόι, αφού υποδέχθηκαν τους παίκτες και ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους θέτοντας ψηλά τον πήχη της νέας χρονιάς.

Από την πρώτη προπόνηση αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Βραζιλιάνος διεθνής γίγαντας των 217 εκατοστών Ρεναν Μπουιάτι, ο οποίος κέρδισε τους πάντες; με την απλότητα του, τα χαμόγελα και τον χαρακτήρα του.

Μοναδικός απόντας ήταν ο Ιρανός ακραίος Μοχάμαντ Ρέζα Μπεϊκ που βρισκόταν καθ οδόν για τον Εβρο αλλά “κόλλησε”  στο Τελωνείο των Καστανεών λόγο υπερβολικής κίνησης μετά την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το τελωνείο των Κήπων.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιαδας

Στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στον Έβρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/8 στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για τη σεζόν Volleyleague 2023-2024, όπου “με το καλημέρα” η διοίκηση έβαλε ψηλά τον πήχη.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, με εξαίρεση τον Ιρανό ακραίο Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικπ που βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ορεστιάδα, αποδείχθηκαν συνεπείς σε αυτό το πρώτο «ραντεβού», που σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας του φιλόδοξου Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της νέας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Στον καθιερωμένο του χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΤΑΑ , Γιώργος Τσολακίδης, αφού καλωσόρισε τους νέους αλλά και τους παλιούς αθλητές τους ευχήθηκε μια σεζόν με υγεία για όλους, εκφράζοντας παράλληλά την πίστη του στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος η διοίκηση. Συγκεκριμένα ο κ. Τσολακίδης ζήτησε από τους αθλητές την κατάκτηση της “4άδας”, ενώ δεσμεύτηκε, ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν, ώστε εκείνοι από την πλευρά τους να δουλέψουν απρόσκοπτα, με μοναδικό γνώμονα το καλό και τη διάκριση της ομάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ρουμάνος νέος προπονητής της ομάδας, Κριστιάν Τσιτιγκόι , ο οποίος με τη σειρά του τους προετοίμασε για τη σκληρή δουλειά που τους περιμένει από σήμερα κιόλας, εκφράζοντας κι ο ίδιος την αισιοδοξία του για μια επιτυχημένη πορεία. Ο κ. Τσιτιγκόι στην μικρή κουβέντα που είχε με τους αθλητές, τους εξήγησε τι ακριβώς θέλει από αυτούς στην πρώτη περίοδο προετοιμασίας, έθεσε κάποιους κανόνες, αλλά και βραχυπρόθεσμους στόχους, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά για κάθε αθλητή, καθώς στο μέλλον άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Με “νέα” πρόσωπα και ανεβασμένη ψυχολογία η πρώτη προπόνηση

Μεταξύ των αθλητών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, είχαμε νέο πρόσωπο τον Θοδωρή Κωνσταντινίδη (2.02μ), που «έκλεισε» στην ομάδα ως κεντρικός και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα προσεχώς από την ομάδα, μαζί με δύο αθλητές της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Αμφότεροι με ανεβασμένη ψυχολογία και μεγάλη διάθεση συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του κ. Τσιτιγκόι, ο οποίος στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις στο κλειστό “Νίκος Σαμαράς” θα συνεχιστούν κανονικά και τις επόμενες μέρες, ενώ στο πλαίσιο των απαραίτητων φιλικών προετοιμασίες διοίκηση και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποιες ξένες ομάδες για τη διοργάνωση ενός διεθνούς φιλικού τουρνουά, με τη συμμετοχή ισχυρών συλλόγων του εξωτερικού. Οι ακριβείς ώρες και λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Καλή αρχή στην ομάδα μας με υγεία και επιτυχίες! Ένα ακόμη ταξίδι του Άθλου Ορεστιάδας στην κορυφαία κατηγορία μόλις ξεκίνησε…