ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Περσέα

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Περσέα

Mε μεγάλη επιτυχιά πραγματοποιήθηκε  η τελετή έναρξης των προπονήσεων των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων του Περσέα.

perseas-03333

Αρχικά, τα παιδιά και τους γονείς υποδέχτηκε ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου, ο γραμματέας  Κώστας Τάνης, ο οποίος τους καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους

perseas-tzoumakas-patras-2345678

Στη συνέχεια παρουσίασε τη νέα τεχνική ηγεσία του Περσέα η οποία φέτος απαρτίζεται από τρία λαμπρά ονόματα του Βόλεϊ, τον Χρήστο Πάτρα, τον Σωκράτη Τζιουμάκα και τον Βασίλη Μανθάτη, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Πάρη Γιουλδούρη, θα αναλάβουν να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά  και την αγάπη του βόλεϊ τόσο στα αναπτυξιακά – αγωνιστικά τμήματα όσο και στις ακαδημίες.

Κατόπιν πήρε τον λόγο ο Χρήστος Πάτρας, εκπροσωπώντας την τεχνική ηγεσία και ευχήθηκε καλή χρονιά. Απευθυνόμενος στα παιδιά επισήμανε την μεγάλη σημασία που πρέπει να επιδεικνύουν στη σχολική τους προετοιμασία και τόνισε ότι βασικό κίνητρο για την ενασχόληση με το βόλεϊ θα πρέπει να είναι η αγάπη τους για τον αθλητισμό.

perseas-proponisi-korasidon-09999

Ζήτησε από τους γονείς να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν στις προσπάθειες της ομάδας και υποσχέθηκε ότι το προπονητικό team θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά για ότι χρειαστούνε.

Ακολούθησε προπόνηση με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με τους νέους προπονητές και τον χωρισμό τους σε τμήματα