Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνησαν οι νταμπλούχες

Ξεκίνησαν οι νταμπλούχες

Με κεντρικά πρόσωπα τις νεοαποκτηθείσες Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου αλλά και τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από το κλειστό του Ρέντη με την ευχή και την ελπίδα πως και η νέα χρονιά να έχει τίτλους και χαμόγελα…

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσαν οι… «παλιές» Αρέτα Κονόμι, Αρετή Τέζα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Κοκκινάκη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η… «νέα» Μελίνα Εμμανουηλίδου,  καθώς και οι δύο από τις τρεις νέες ξένες αθλήτριες του Ολυμπιακού. Η διαγώνιος Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και η ακραία Άνα Λαζάρεβιτς, ενώ η Ναντζέγια Μαλασάι ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής Λευκορωσίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα.

Παράλληλα στο πρώτο ραντεβού έδωσαν το παρών και τέσσερεις κορασίδες της ομάδας που φέτος θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και τις δυνατότητές τους και στην γυναικεία ομάδα ακλουθώντας την προετοιμασία του Σέρβου προπονητή.

Αυτές είναι Αφροδίτη Γιώτα και Κατερίνα Πάντου οι οποίες αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού και πασαδόρου αντίστοιχα και προέρχονται από τις ακαδημίες του Θρύλου, αλλά και οι  Όλγα Ζαμπάτη και Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, ακραίες αμφότερες, οι οποίες ήρθαν φέτος με μεταγραφή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Απούσες αλλά δικαιολογημένες οι διεθνείς Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση που βρίσκονται στην Καλαμάτα  λόγω των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο European League.

osfp-1h propoisi-2015 lazarovits-tsvetanova-2015 osfp-women-team-2015

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...