Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές διαρκείας

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές διαρκείας

Την ευκαιρία να κάνουν προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας του νέου πρωταθλήματος κλείνοντας την θέση τους στο «Δ. Βικέλας» έχουν από σήμερα οι φίλοι του Φοίνικα Σύρου και με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «Πειρατών» καλεί τον κόσμο του νησιού να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να ζήσουν μια ακόμη χρονιά με πλούσιες συγκινήσεις.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας της σεζόν 2016-17, θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως και τις 31 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα όλοι οι φίλοι της ομάδας του νησιού θα μπορούν να κάνουν τη δική τους κράτηση, ώστε να είναι κοντά στην προσπάθεια των παικτών του κ. Stefanovic, αλλά και να ζήσουν μία ακόμη χρονιά με πλούσιες συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την περίοδο του LG Aegean Ball Festival να επισκέπτονται τα νέα γραφεία της ομάδας μας που βρίσκονται στην Γεωργίου Σουρρή 5, όπισθεν του Κτηρίου του ΟΤΕ. Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου  έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου τα γραφεία της ομάδας μας θα είναι ανοικτά από τις 19:30 έως και τις 22:30, ενώ από τις 3 Ιουλίου (το γραφείο θα είναι ανοικτό από Δευτέρα έως και την Παρασκευή) θα είναι από τις 11:00 έως και τις 14:00 το μεσημέρι.

Κάνε κράτηση κάρτας διαρκείας τώρα, για να είσαι κοντά στην ομάδα της Καρδιάς σου, στο σύλλογο που κάνει περήφανους όλους τους κατοίκους του νησιού και διαφημίζει τη Σύρο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...