Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνησε η προετοιμασία των «τζιαλομπλού»

Ξεκίνησε η προετοιμασία των «τζιαλομπλού»

Με πολλά νέα πρόσωπα στο Βραχάτι, αλλά και δύο απουσίες, άρχισε χθες (31/8) στο κλειστό Γυμναστήριο “Γεώργιος Τριαντάφυλλος” υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού, Γιώργου Χριστόπουλου και των βοηθών του, η προετοιμασία του Παμβοχαϊκού.

Το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ του συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Ευάγγελο Μπάρτζη, τον Πρόεδρο του Τ.Α.Α,  Γιάννη Σταμπεδάκης και τον Ταμία, Βασίλειο Πρεδάρη.

Εκ μέρους της διοίκησης  ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, Λεωνιδας Στεργιόπουλος καλωσόρισε τους αθλητές και στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε τους ευχήθηκε υγεία και καλές επιτυχίες.

Παρόντες στην επίσημη “πρώτη” ήταν όλοι οι αθλητές πλήν του Καναδού διεθνή κεντρικού, Daniel Jansen van Doorn, λόγω υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και του Τζωρτζ Παπαδόπουλου, που μαζί με τον ακραίο, Χρήστο Βαρδή και το λίμπερο Νικήτα Ευφραιμίδη αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ των “τζιαλομπλού”.

“Είμαι χαρούμενος που συνεχιζω την καριέρα μου σε μία επαρχιακή ομάδα, που τα τελεταία χρόνια αποτελεί ορόσημο στο ελληνικό βόλεϊ” δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet ο πρώην λίμπερο του Φοίνικα Σύρου, Ευφραιμίδης και συμπλήρωσε. “Είναι πολλοί οι καλοί παίκτες που πέρασαν απο εδώ και αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας και ευελπιστώ η φετινή χρονιά να είναι επιτυχημένη για την ομάδα μας. Θεωρώ ωστόσο, πως λίγες ώρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας είναι κάπως νωρίς να αναφερθούμε σε συγκεκριμένους στόχους, καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τις άλλες ομάδες, ενώ δεν έχουμε πλήρη εικόνα και για τους δικούς μας ξένους αθλητές”.