ΔΙΕΘΝΗ

Μέλκας : “Να κάνουμε το βήμα παραπάνω”

Μέλκας : “Να κάνουμε το βήμα παραπάνω”

Την προετοιμασία της για την 2η συμμετοχής της στο European League ξεκίνησε στα Τίρανα η Εθνική ομάδα της Αλβανίας με τον Γιάννη Μέλκα να έχει στην διάθεσή του 27 παίκτες προκειμένου να επιλέξει την τελική αποστολή για την διοργάνωση…

Μετά την γυναικεία ομάδα σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε και η ανδρική Εθνική ομάδα της Αλβανίας προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο European League.

Ο Γιάννης Μέλκας με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τόνισε «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω σε αυτή την περιπέτεια, για εμάς και για ολόκληρο το αλβανικό βόλεϊ».

melkas-alvania-team-2017 tzelati-shurdi-2017

Η Αλβανία συμμετέχει στον Α Όμιλο και θα αντιμετωπίσει τα Σκόπια (όπου θα φιλοξενήσουν το πρώτο τουρνουά), την Σουηδία και το Αζερμπαϊτζαν, ενώ από τις 23 έως 26 Ιουνίου θα διοργανώσουν και το δεύτερο τουρνουά.

Ο Γιάννης Μέλκας έχοντας βάλει διπλές καθημερινές προπονήσεις σε γυμναστήριο και γήπεδο, αισιοδοξεί για μια καλή παρουσία στο European League δηλώνοντας «Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε αυτή την συμμετοχή μας. Το φετινό πρωτάθλημα στην Αλβανία ήταν πολύ συναρπαστικό και πολλοί παίκτες έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα μπορούν να φέρουν την ίδια ποιότητα και στην εθνική ομάδα».