ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στον Παναθηναϊκό

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στον Παναθηναϊκό

Με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού Α.Ο με στόχο την πρώτη γνωριμία και όχι μόνο.

Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο έχει σηκώσει μανίκια σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας ήδη τις συναντήσεις της με τις Ομοσπονδίες. Πρώτος σταθμός ήταν αυτός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέφανος Αυγουλέας και ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Μπόμης έδωσαν στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ το στίγμα της νέας εποχής  ανοίγοντας τα χαρτιά τους και ξεκαθαρίζοντας ότι θέλουν την απόλυτη ισονομία και μεταχείριση σε κάθε είδους απόφαση.

Συζητήθηκε εκτενώς το γεγονός ότι η Preleague θα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από αυτό της Α1 με τους ανθρώπους του Τριφυλλού να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι προτείνοντας μάλιστα στον κ. Καραμπέτσο να βρει λύσεις για το καλό του βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ από τη μεριά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό.

Θα ακολουθήσει παρόμοια συνάντηση και με την ΕΣΑΠ και τον πρόεδρό της Παντελή Ταρνατώρο.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...