Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Πανναξιακού

Ξεκινούν οι ακαδημίες του Πανναξιακού

Την λειτουργία έναρξης των τμημάτων υποδομών βόλεϊ από την Τετάρτη 26/10, τα οποία θα προπονεί η αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Σία Τοτσίδου, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου της Νάξου αναφέρει:

«O Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα υποδομών πετοσφαίρισης καθώς και την παράταση των εγγραφών για νέες αθλήτριες.

Ο σύλλογός μας πιστός και με την ίδια προσήλωση  όπως κάθε χρονιά στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.

Με προγράμματα προπονήσεων υψηλού επιπέδου με μοναδικό σκοπό την τόνωση των σχέσεων των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό, οι ακαδημίες του Πανναξιακού με επικεφαλής την αθλήτρια και αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Σία Τοτσίδου, την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 17:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση στο κλειστό της Νάξου όπου θα γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων ανάλογα την ηλικία και το επίπεδο των αθλητριών.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών συνεχίζονται και θα γίνονται καθημερινά 10-12 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο των γραφείων: 22850 27586 και στο email: pannaxiakosaon@gmail.com»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...