ΔΙΕΘΝΗ

Η ξεκούραση του πολεμιστή

Η ξεκούραση του πολεμιστή

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του κορεατικού πρωταθλήματος, όπου η Kepco 45 θα στερηθεί τις υπηρεσίες του διεθνούς μας άσου, Δημήτρη Τζούριτς, προκειμένου να τον έχει φρέσκο και ετοιμοπόλεμο ενόψει των μονομαχιών των πλέι οφ με την Αnsan Ok Savings Bank Rush & Cash.

Έτσι λοιπόν  το Σάββατο 7/3 , στο εντός έδρας ματς της 40ης αγωνιστικής της V-Legaue η ομάδα του Τοζύριτς καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην τελική στροφή ενόψει του τελικού, όπου περιμένει ήδη η πρωταθλήτρια Samsung Bluefangs, χωρίς τον Έλληνα μπόμπερ της.

Ο προπονητής της κορεατικής ομάδας, δείχνοντας ασφαλώς την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Τζούριτς, για την υπέρβαση που έκανε πραγματικά φέτος, παίρνοντας στους στιβαρούς ώμους του την Κepco και φτάνοντάς την με εντυπωσιακές εμφανίσεις στα πλέι οφ, αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Έλληνα πρωταθλητή. Κάτι που σε πολλούς προκάλεσε την έκπληξη, εκτιμώντας πως κάτι τέτοιο ξεφεύγει από την ασιατική φιλοσοφία, χωρίς να αποκλείεται κάτι αντίστοιχο να πράξουν και οι άλλες δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν στην τελική φάση τον τίτλο.

Το α’ ματς των πλέι οφ Κepco 45- Αnsan Ok Savings Bank Rush & Cash θα διεξαχθεί στις 21/3, το β’ στις 23/3 και αν χρειαστεί και 3ο στις 25/3.