Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεμούδιασε ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings

Ξεμούδιασε ο Ηρακλής Χαλκίδας Kings

Στο γήπεδο της Κανήθου για το πρώτο ξεμούδιασμα και τρέξιμο της χρονιάς μπήκαν οι παίκτες του Ηρακλή Χαλκίδας Kings με τον Σπύρο Γκολίτση να καλωσορίζει παλιούς και νέους παίκτες, ενώ η “επίσημη πρώτη” των νεοφώτιστων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Ανακοίνωσε Γιώργο Κολιτσιάκη-Παναγιώτη Μπερμπέρογλου.

Μπορεί η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο ο Σπύρος Γκολίτσης είχε την ευκαιρία την Παρασκευή να βρεθεί με τους παίκτες που βρίσκονται στην Χαλκίδα και να κάνουν την πρώτη προπόνησή τους.

HRAKLHS-XALKIDAS-ENARKSH-PROETOIMASIAS-2 HRAKLHS-XALKIDAS-ENARKSH-PROETOIMASIAS-golitsis

Στην άτυπη πρώτη το παρών έδωσαν οι Κανέλλος, Κασαμπλής, Αδαμόπουλος, Γαλιώτος, Γιώργος και Μάκης Κολτσιάκης, Σπυριούνης, Μάρκου, Μπερμπέρογλου και Ταυρής, ενώ από πλευράς διοίκησης στο γήπεδο βρέθηκαν οι Διαμαντής Θωμάς, Δημήτρης Κακάτσος, Δημήτρης Καραντάκης, Γιάννης Καρκαλής και Σταύρος Σφυρίδης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν στην Χαλκίδα και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της εν όψει της νέας χρονιάς.

Ανακοίνωσε  Κολτσιάκη-Μπερμπέρογλου

Παράλληλα η ομάδα της Χαλκίδας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Κολτσιάκη (αδερφό του Μάκη) και του Παναγιώτη Μπερμπέργλου.

Ο Γιώργος Κολτσιάκης που είναι διαγώνιος και διεθνής μαζί με τον Σπυριούνη στην Εθνική Εφήβων δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας και μου δίνεται ή δυνατότητα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κορυφαίο επίπεδο. Γνωρίζω την δυναμική της ομάδας αλλά και την στήριξη που έχει από τον κόσμο της Χαλκίδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μία επιτυχημένη χρόνια, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας”.

Απο την πλευρά του ο Παναγιώτης Μπερμπέρογλου που είναι λίπερο και αποκτήθηκε από τον Αίαντα Ευόσμου τόνισε “Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχω στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας που κάνει το ντεμπούτο του στην volleyleage. θα προσπαθήσω να δουλέψω και να δώσω όσα πιο πολλά μπορώ για την καλύτερη πορεία της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!”

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κολτσιάκη

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Κολτσιάκη (αδελφός του Μάκη Κολτσιάκη) και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Κολτσιάκης junior αποκτήθηκε από την ΜΕΝΤ, αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου, είναι γεννημένος στις 23-8-1997 και έχει ύψος 1.94μ. Εκτός από τη συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα θα ενισχύσει σημαντικά μαζί με τον Κυριάκο Σπυριούνη και την ομάδα των εφήβων.

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Μπερμπέρογλου 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Παναγιώτη Μπερμπέρογλου και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Μπερμπέρογλου αποκτήθηκε από τον Αία Ευόσμου, αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, είναι γεννημένος στις 21-9-1993 και έχει ύψος 1.84μ.