Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χεμπάρ καλεί Τζουλιάνι, το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός

Χεμπάρ καλεί Τζουλιάνι, το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός

Σειρήνες εκ Βουλγαρίας για τον Ιταλό κόουτς του Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τους Πειραιώτες να έχουν το πάνω χέρι στην όποια διαπραγμάτευση προκύψει αλλά και δεδομένη την ανησυχία.

Πάμε τώρα στο στόρυ..

Η Χέμπαρ -μια από τις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος- αν και με πολλαπλάσια επένδυση φέτος έχασε τον τίτλο από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς του Ατάνας Πετρόφ και αυτόματα αποχαιρέτησε τον Ιταλό τεχνικό της Καμίλο Πλάτσι. Η διοίκηση της ομάδας παρά την απώλεια υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα επανέλθει δυναμικά. Κάπου εκεί… ξεκινά και μια μακρά λίστα με ονόματα προπονητών σε όλη την Ευρώπη προς διερεύνηση.

Λίστα η οποία είχε μέσα και το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλένκοσκι (σ.σ ο Σκοπιανός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ), αλλά κυρίως είχε τον φερόμενο διακαή πόθο τους, τον κόουτς του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός, ωστόσο, είναι δεμένος με συμβόλαιο στο λιμάνι και αν όντως η πρόταση είναι εξαιρετικά δελεαστική από μια τέτοια ομάδα, όπως αυτή  που χτίζουν οι Βούλγαροι, θα χρειαστεί… επίπονη διαπραγμάτευση για την αποδέσμευσή του ή μη.