Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξένος ο νέος τιμονιέρης του Α.Ο. Θήρας – Φαβορί Σέρβος τροπαιούχος τεχνικός

Ξένος ο νέος τιμονιέρης του Α.Ο. Θήρας – Φαβορί Σέρβος τροπαιούχος τεχνικός

Έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, Κώστα Παπαδόπουλο ο Α.Ο. Θήρας φαίνεται πως ενόψει της νέας χρονιάς της Volleyleague προσανατολίζεται σε ξένο προπονητή για τον πάγκο του.

Η διοίκηση της ομάδας, που λίγα 24ωρα μετά την επίσημη λύση συνεργασίας με τον κ. Παπαδόπουλο, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με ξένους τεχνικούς, αναζητά τον «εκλεκτό» που σε μία χρονιά ορόσημο, λόγω της συμπλήρωσης 10 χρόνων ζωής του συλλόγου, θα οδηγήσει τον φιναλίστ Κυπέλλου και πάλι στο δρόμο της διάκρισης.

Τα ονόματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα είναι πολλά, όπως και οι προτάσεις που καταφτάνουν από μάνατζερς στα γραφεία του Α.Ο. Θήρας. Ωστόσο, προβάδισμα, όπως όλα δείχνουν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της νησιώτικης ομάδας της φαίνεται να έχει ένας προπονητής από τη Σερβία, το όνομα του οποίου μέχρι στιγμής, όπως και των υπόλοιπων υποψήφιων, κρατείται… επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet,gr ο άνθρωπος που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των ανθρώπων της Σαντορίνης, για το χρίσμα του νέου τεχνικού, είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος προπονητής, με σημαντικούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του, τόσο σε συλλόγους, όσο και με το «εθνόσημο στο στήθος», αλλά κυρίως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.