PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξέσπασμα Μεσσαρά κατά ΕΟΠΕ

Ξέσπασμα Μεσσαρά κατά ΕΟΠΕ

Η κακοκαιρία και η Ωκεανίδα καθήλωσε την αποστολή του ΓΑΣ Μεσσαρά στην Αθήνα με αποτέλεσμα η ομάδα της Κρήτης να υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός προγράμματος λίγο πριν τα καθοριστικά παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονής της στην Preleague και οι διοικούντες του Συλλόγου με ανακοίνωση τους κατήγγειλαν  την Ομοσπονδία και την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της για την αδιαφορία της σε θέματα αναβολών αγώνων…

Η ανάρτηση του ΓΑΣ Μεσσαράς στο Facebook

Η αποστολή της ομάδας μας για 3η ημέρα βρίσκεται καθηλωμένη στον Πειραιά δεδομένου του απαγορευτικού που ισχύει σε όλα τα πλοία λόγω της κακοκαιρίας. Η ομοσπονδία κατά την συνηθισμένη της τακτική δεν συνέδραμε στην αναβολή του αγώνα μας με την ΑΕΚ παρά με μόνη προτεραιότητα την διεκπεραίωση όπως-όπως του πρωταθλήματος κ προκειμένου να μην μένουν “εκκρεμότητες” είπε ότι αφού υπάρχει η δυνατότητα να έρθεις πρέπει να έρθεις…. (Κόψε τον λαιμό σου πως κ πότε θα φύγεις)….

Όταν το απόγευμα του Σαββάτου βγήκε το πρώτο απαγορευτικό σε επικοινωνία με την επιτροπή πρωταθλημάτων μας είπαν στο τηλέφωνο κλείσε κ θα σε ενημερώσω σε λίγο…. Έως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς, επιβεβαιώνοντας το μότο που πολύ συχνά μας έχει τονιστεί :”Μπορείς, παίζεις, δεν μπορείς πέσε κατηγορία η μην δηλώνεις συμμετοχή”…..

Οι πληροφορίες λένε ότι το πλοίο θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη το απόγευμα πράγμα που σημαίνει ότι η αποστολή θα μείνει 5 ημέρες στους δρόμους…. Δεν ξέρω εάν πρέπει να κλάψουμε η να γελάσουμε με αυτή την κατάσταση, μπορεί κάποιος να πει,” ο καιρός φταίει” ή “πάρτε ένα αεροπλάνο κ επιστρέψτε”.

Εμείς θα πούμε όλες τις φορές ναι στα τηλεφωνήματα της επιτροπής πρωταθλημάτων για αιτήματα σαν αυτό του ΖΑΟΝ την προηγούμενη εβδομάδα για αλλαγή ημέρας του αγώνα όπως κ σε κάθε αίτημα που θα μας γίνεται από οποιονδήποτε προκειμένου να εξυπηρετήσουμε κ απαντούμε στο: “Εάν μπορείς παίξε εάν όχι μην δηλώνεις συμμετοχή ή πέσε κατηγορία” με το ότι η Μεσσαρα είναι εδώ κ θα συνεχίσει μέχρι τέλους να απαντά με πράξεις κ δυναμική παρουσία σε αντίθεση με όσους όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν είτε γιατί εξυπηρετούν τα μικροσωματειακα τους συμφέροντα είτε γιατί έτσι αποκτούν ρόλο μέσα στην γενική τους ανυπαρξία.

Με τα περισσότερα έξοδα από όλους τους αντιπάλους μας, με το μεγαλύτερο συγκριτικό μειονέκτημα λόγω της γεωγραφικής μας θέσης η ΜΕΣΣΑΡΑ είναι ΕΔΩ!!! κ θα συνεχίσει να είναι ΕΔΩ!!! όσο κ εάν αυτό ενοχλεί κ ξεβολεύει κάποιους….

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...